Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Stop! Näitä tarvitsen minä, tarvitsetko sinä?

Nyt on sellaisia tuotteita saatavilla, että oksat pois! Tuotteet ovat sitä kuuluisaa ”pumpulia iholle” olevaa tuoteperhettä ja tässä postauksessa esittelen viimeisimmät tuotteet, mitä tästä ihanasta sarjasta on valmistettu. Tuotteet ovat ”mix and match” tuotteita eli värejä voi yhdistää mielensä mukaan, mutta itse stailasin asut yhtenäisiksi, jotta ne on helpompi hahmottaa, koska tuotteita on paljon.

Postauksen lopusta löytyy video, missä esittelen tuotteet!

 

Tuotteista löytyy luonnonvalkoinen, vaaleansininen ja tummansininen. Joistakin tuotteista löytyy myös musta väri.

 

Ester midimekko

Ester midimekko kuuluu ihanan pehmoiseen ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Midimekossa on O-kaula-aukko ja reilusti olkapäiden alapuolelle tipahtavat hihat. Mekko on malliltaan suora nauhakujaan saakka, jonka jälkeen helmaosa levenee alaspäin. Nyöri on vyötärön alapuolella, mutta se tulee nostaa vyötärön kapeimmalle kohtaa. Pussia tulee vyötärönauhan yläpuolelle. Mekko ylettyy noin nilkkojen kohdalle. Minulla on midimekosta päällä koko XXS. Mekko on reilua kokoa! Rinnanympärykseen tulee jäädä noin 4-6 cm tilaa.

 

Ester neuletakki

Ester neuletakki kuuluu ihanan pehmoiseen ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Neuletakissa on löysät ja suorat, puolipitkät hihat. Hihansuissa on halkiot. Malliltaan neuletakki on suora, laatikkomainen. Edessä on kaksi painonappia. Neuletakki ylettyy lantiolle. Minulla on neuletakista päällä koko XS.

 

Ester 3/4 osa hihainen paita ja Aida midihame soveltuvat loistavasti yhteen, koska ne ovat samaa materiaalia.

 

Ester 3/4 osa hihainen paita

Ester paita kuuluu ihanan pehmoiseen ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Paidassa on O-kaula-aukko. Hihat ovat löysät ja suorat. Hihansuissa on halkiot. Malliltaan paita on suora, laatikkomainen ja paidan reunassa on resori. Myös paidan sivusaumoissa on pienet halkiot. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Aida midihame

Aida midihameen materiaali on ihanan joustavaa ja kuin ”pumpulia iholle”. Hame on malliltaan kapea ja midimittainen. Vyötäröllä on leveä kuminauha. Hameen takana on halkio, joka helpottaa kapealla hameella kävelyä. Minulla on hameesta päällä koko S.

  • Aida midihame € 79,95 koot XS-XXL luonnonvaalea, vaaleansininen, tummansininen ja musta

 

Ester shortsit

Ester shortsit kuuluvat ihanan pehmoiseen ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Shortseissa on leveä kuminauha vyötärö, jossa on myös nyörit. Shortsit ovat löysähköt ja shortsien edessä on neulottu sauma. Shortsit ylettyvät polvien yläpuolelle. Minulla on shortseista päällä koko S.

  • Ester shortsit € 69,95 koot XS-XXL luonnonvaalea, vaaleansininen ja tummansininen

 

Tässä asussa minulla on päällä Vincent T-paita, Ester shortsit ja Ester neuletakki.

 

Tässä asussa puin Ester neuletakin alle Camilla pitsitopin.

  • Camilla pitsitoppi € 29,95 topit löytyvät täältä

 

Vincent T-paita

Vincent on ihanaa ”pumpulia iholle” olevaa sarjaa. Paita on perusmallinen t-paita, jossa on lyhyet hihat, malliltaan se on suora ja paita loppuu lantiolle. Minulla on T-paidasta päällä koko S. Paita toimii yksistään ja myös jakkujen ja neuletakkien alla.

  • Vincent T-paita € 54,95 luonnonvaalea, vaaleansininen, tummansininen ja musta

 

Ester fyrryhame

Ester fyrryhame kuuluu ihanan pehmoiseen ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Hameessa on vyötäröllä leveä kuminauha, jossa on myös nyörit. Hame levenee kevyesti alaspäin ja hameen helmassa on pieni fyrrykantti. Hame ylettyy polven yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko S.

  • Ester fyrryhame € 69,95 koot XS-XL luonnonvaalea, vaaleansininen ja tummansininen

 

Katso videoseittely Ester tuotteista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

    • Kiitos Birgit! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Mukavaa Pääsiäisen jatkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *