Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Minilaukun uudet värit ja Pääsiäisen aukioloajat

Moni on odottanut beigeä väriä tästä loistavasta Mini laukusta ja nyt se saapui! Mini laukku on kerrassaan tilaihme ja loistava laukku muutenkin kaikin puolin. Minulla on ollut jo kauan musta sekä beige Mini laukku ja jompi kumpi kulkee mukanani aina kun lähden reissuun. Rukalla minulla on aina Mini laukku mukana, koska se sopii niin urheiluvaatteiden kuin myös muiden tavallisten vaatteiden kanssa eli siitä pidän.

 

DAY Mini laukku

Dayn mini laukku on kätevä tilaihme. Laukussa on hihna, jossa on DAYn logo valkoisella. Hihna on säädettävä ja irroitettava eli tämän laukun hihnan voi vaihtaa. Laukun päällä on vetoketju ja edessä olevan taskun päällä on vetoketju. Laukun sisällä on tasku. Laukun koko on n. 12 x 20 cm.

 

Palvelemme Pääsiäisenä:

Kiirastorstai klo. 11-16
Pitkäperjantai suljettu
Lauantai klo. 11-16
Sunnuntai suljettu
Maanantai suljettu

Tervetuloa! Verkkokauppamme palvelee 24/7.

Huomisen postauksessa esittelemme aivan ihania tuotteita! Hyvää Pääsiäistä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *