Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Arkiaamun pukeutumisvinkkejä

Tässä Reel video, jossa esittelen 4 asukokonaisuutta arkiaamuihin. Viimeisenä minulla on päällä pellavamekko ja pellavajakku. Tässä kuvat kauniista pellava-asuista ja nämä tuotteet ovat samaa sarjaa Eniola pellavahousujen ja Elnora paitajakun kanssa.

Katso ”Arkiaamun pukeutumisvinkkejä” reel video!

 

Tässä kuvassa minulla on päällä Nyan pellavajakku ja alaosana saman sarjan Eniola pellavahousut.

 

Tässä olen yhdistänyt samaiset Eniola pellavahousut Elnora paitajakkuun. Tämä asukokonaisuus on astetta rennompi kuin edellinen asukokonaisuus Nyan pellavajakulla.

 

Nyan pellavajakku

Nyan pellavajakku on rento ja tyylikäs. Jakku on aavistuksen slimmattu ja se ylettyy juuri pepun alapuolelle. Jakussa on vuori. Nyan on kevyt ja helppokäyttöinen irtojakku kesäasujen päälle. Minulla on jakusta päällä koko 34.

 

Eflin pellavamekossa on naisellinen ja ajaton mekkomalli. Mekon edessä on napit ylhäältä alas saakka. Tummansinisessä mekossa napit ovat sävy sävyyn mekon kanssa ja vaaleansinisessä mekossa napit ovat rusehtavat

 

Asukokonaisuus on kaunis kun mekko ja jakku ovat samaa väriä

 

Nyan pellavajakussa on vuori kun taas Elnora paitajakku on vuoreton.

 

Eflin pellavainen paitamekko

Eflin mekossa on kaulukset ja lyhkäiset hihat kyynerpäiden yläpuolelle. Mekossa on kavennettu vyötärön kohta, jonka jälkeen mekon helma levenee alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Mekon vyötäröllä on vyö. Mekko sopii A- ja V-vartalolle. Mekosta tulee ottaa yksi koko isompi kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Mekon ja jakun väri on kylmä, harmahtavan vaaleansininen

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *