Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Melkein sama malli, ihan eri materiaali

Aika hauska yhteensattuma. Näissä kahdessa mekossa on melkein sama malli, mutta tuotemerkki ja mekkojen materiaali ovat erit. Musta mekko on joustavaa materiaalia ja kitti sekä tummansininen mekko ovat heavy pellavaa.

Mekkojen malli on sellainen ns. helppo malli, joka sopii kaikille vartalotyypeille

 

Day Logo Band laukku

Dayn Logo Band sarja on tyylikäs sarja. Laukussa on kullanväriset vetoketjut ja tyylikäs logo laukun edessä. Laukussa on kolme taskua ja isoimmassa taskussa on vetoketjullinen sisätasku. Hihnassa on sävy sävyyn Dayn teksti. Laukun koko on n. 15 x 21 cm. Laukkua voi kantaa myös olan yli, hihna on pitkä ja säädettävä.

Tutustu myös kätevään Mini laukkuun täällä

 

Cora mekko

Cora mekon materiaali on joustava ja notkea. Mekossa on kaulukset ja V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Hihansuissa on pienet halkiot. Kaula-aukon alareunassa on laskos, joka antaa mekon lantion kohdalle tilaa. Samanlainen laskos on myös selkäpuolella. Mekon sivuissa on taskut. Mekon helma on kauniisti pyöristetty ja se loppuu polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Day Gweneth laukku; olivin vihreä

Dayn Gweneth laukku on kätevä. Laukussa on pitkä säädettävä hihna eli laukkua voi kantaa myös olan yli. Laukussa on hopeanväriset metalliosat ja vetoketjut ovat mustat. Laukussa  on kolme lokerikkoa ja isoimmassa lokerikossa on vetoketjullinen tasku. Laukun koko on n. 15 x 21 cm.

  • Day Gweneth laukku € 65,00 olivin vihreä, beige on loppuunmyyty joka minulla on tummansinisen mekon kanssa

 

Peg pellavamekko

Peg mekon pellava materiaali on hieman paksumpaa. Mekossa on kaulukset ja edessä on V-kaula-aukko. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihansuissa on kuminauha venyke ja pieni fyrrykantti. Malliltaan mekko on suora ja se loppuu noin polveen/polven yläpuolelle. Mekon helma on pyöristetty. Kauluksen alapuolella oleva laskos antaa tilaa mekon ympärysmitalle. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on reilua kokoa. Mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Näistä kuvista näkyy mekon kaula-aukko sekä mekon hihat ja kauniit hihansuut

 

Kun tarkasti katsoo kuvaa, huomaa että Peg mekon materiaali on heavy pellavaa eli paksumpaa pellava materiaalia.

 

Minulla on vauva hommeleita tiedossa seuraava viikko 🙂 Olemme Rukalla ja Gabin perhe on mukana. On super kivaa hoitaa ja touhuta Alexan kanssa. Toki näen häntä melkein joka päivä, mutta on eri asia asua saman katon alla viikko. Hoidan ja touhuan todella mielelläni Alexan kanssa, koska haluan luoda läheisen suhteen häneen eli samanlaisen meillä on Gabin sekä poikiemme kesken.

On ihana tilaisuus saada olla viikko Alexan kanssa. Kun on täysin kiinni työelämässä, 7 päivänä viikossa, ei aikaa paljon muuhun jää

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *