Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Etelän lomalle tai Suomen kesään

Ajattelin, että Pääsiäisen lähestyessä on aika postata pellava-asuja. Ehkäpä joku on lähdössä etelän lämpöön ja kaipaa jotain kivaa asua mukaansa. Mutta tuleehan se Suomen kesäkin sieltä ihan pian 🙂

Tein asuista Reelsin, joka löytyy postauksen lopusta!

 

Etena pellavamekko on söpö mekko salsakanteilla. Mekkoa löytyy

  • Vaaleansininen
  • Beige
  • Tummansininen

 

Casy laukku

Casy pikkulaukku on juuri sopiva laukku, johon mahtuu kännykkä, avaimet, kampa, maksukortit, huulikiilto ja mitä haluaakaan kantaa mukanaan. Laukun hihna on säädettävä.

 

Etena pellavamekko

Etena pellavamekko on naisellinen. Mekossa on O-mallinen kaulus, joka muuttuu edestä V-aukkoiseksi. Kaula-aukon alapuolella on kolme nappia. Edessä on hiuslaskokset, samoin hihoissa ja selkäosassa on hiuslaskoksia. Hihat ovat vajaamittaiset ja hihansuissa sekä mekon helmassa on salsakantti. Hiuslaskokset antavat tilaa mekon keskikohtaan. Minulla on mekosta päällä koko 32. Mekko on reilua kokoa eli siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Etena pellavamekko tummansinisenä

 

Dream Summer

Summer farkut ovat hieman ohkaisempaa materiaalia kuin normaalisti. Ne joustavat ja ovat ihanan tuntuiset päällä. Farkkujen vyötärö ylettyy navan päälle eli ovat hieman korkeammat kuin klassiset Dream farkut. Lahkeet ovat kapeat ja loppuvat noin nilkan kohdalle, lahkeissa on pieni halkio. Takataskut tulevat pepun päälle. Farkut istuvat loistavasti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Farkuista suositellaan ottamaan yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää. (Dream summer farkuista voi ottaa saman koon kuin Dream farkuista).

Dream Summer farkkuja löytyy vaaleansiniset, tummansiniset, beiget ja valkoiset

 

Molly pellavapaita

Molly paidassa on kaunis etuosa. Kaula-aukko on O-mallinen, joka muuttuu V-aukoksi edestä. Kaula-aukossa on kolme nappia ja kaula-aukkoa kiertää kaunis salsakantti. Hihat ovat vajaamittaiset. Malliltaan paita on suora ja se loppuu haarasauman kohdalle/alapuolelle. Helma on aavistuksen pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Olemme lähdössä perhelomalle etelän lämpöön alku kesästä, niin ajattelin pakata tämän mekon mukaan. Yhdistän siihen sandaalit, ison korikassin ja hellehatun. Tämä on juuri sellainen ”chillailu mekko” 🙂

 

Molly pellavamekko

Molly pellavamekko on rento mekko, joka soveltuu myös rantamekoksi uikkareiden päälle. Mekossa on O-kaula-aukko, joka muuttuu V-aukoksi edessä ja kaula-aukon alapuolella on kolme nappia. Mekon hihat ovat vajaamittaiset. Malliltaan mekko on suora ja mekon helma on pyöristetty. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa eli siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Minulla on jalassa Dream Chic nilkkafarkut ja super kevyet Faith lenkkarit. Lenkkarit ovat kuin pumpulia jaloille.

 

Elvisa pellavatunika

Elvisa pellavatunika toimii kivasti esim. kapeiden nilkkafarkkujen kanssa. Tunikassa on kaulukset ja V-aukko edessä. Hihat ovat täyspitkät ja malliltaan tunika on suora. Tunika ylettyy reilusti pepun alapuolelle ja sen helma on pyöristetty. Minulla on tunikasta päällä koko 34. Tunika on reilua kokoa, suosittelemme ottamaan siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Elvisa pellavatunikaa löytyy mustana ja vaaleansinisenä

 

Katso Reels!

Mikä on sinun kesäasusi näistä vaihtoehdoista?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Tulipa kesäinen fiilis tänne Kuopioon räntäsateen keskelle!

    • Hei Marianne! No jep 🙂 Kuopiossa oli sateista lauantai aamuna, kun jatkoimme matkaa Rukalle. Mutta lumi olikin hävinnyt kun ajoimme tänään takaisin Helsinkiin. Hyvä niin 🙂 Kata

  2. Etena pellavamekko mukava kesän rientoihin.Molly mekko vaikka mökille.

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, toimivat! Mukavaa iltaa, Kata