Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Niin kaunis pitsimekko

Tämä on ihan omanlaisensa mekko. Tällaisia on harvoin tarjolla. Mekko on viehättävä. Itseäni viehättää sen malli. Se on sievä, mutta löysähkö. Se ei ole vartalonmyötäinen, mutta ei myöskään iso ja leveä. Pidän sen pystykauluksesta, varsinkin jos hiukset ovat kiinni tai lyhkäisemmät, tulisi kaulus kauniisti esille. Pidän myös sen hihoista, ne ovat jämäkät. Hihojen reunaa sekä mekon helman reunaa kiertää kaunis pitsireunus.

 

Gebella pitsimekko

Gabella pitsimekko on upea! Mekossa on neppareilla irroitettava alusmekko, joka kannattaakin irroittaa päällimekosta, kun mekon pukee päälle. Mekossa on pieni pystykaulus ja edestä kaula-aukko aukeaa V-malliseksi. Kauluksessa on nappi, jota voi pitää kiinni tai auki. Mekossa on löysähköt ja hieman pussimaiset hihat. Malliltaan mekko on minimaalisesti alaspäin levenevä ja se loppuu polven yläpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Tässä kuvassa minulla on nappi auki kauluksesta. Sitä ei pahemmin huomaa, mutta kaulusta voi aukaista hieman enemmän.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

    • Hei Sisko! Tämä on todella kaunis 🙂 Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Tämä on aivan ihanan 🙂 Kata