Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään ensimmäiset Doppwoman mekot ovat saapuneet!

Jippii! Kevään-24 ensimmäiset Doppwoman mekot ovat saapuneet. Mekkoja saapuu lisää ja eri värisinä, joista kerron lisää jokaisen mekkomallin kohdalla. Nämä mekot kuuluvat Doppowomanin Festival mallistoon. Doppwoman mekkomallistoja saapuu vielä kolme ihan erilaista mallistoa, tämän kevään aikana.

Doppwoman festival mekkosarjaan kuuluvat mekot ovat suosittuja juuri niiden helppohoitoisuuden ja hyvin istuvien mallien vuoksi

 

DW Cecilia fyrrymekko

Cecilia mekko on naisellinen fyrrymekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja hihat, jotka ylettyvät reippasti olkapäiden alapuolelle. Hihansuissa on fyrrykantti, joka toistuu myös mekon helmassa. Mekko on slimmattu rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti kohti helmaa ja loppuu polven yläpuolelle/polveen riippuen kantajansa pituudesta. Mekko on löysähkö, mutta linjakas eikä sen kuulu napata vartaloon kiinni kuin rinnan päältä. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Cecilia fyrrymekkoa löytyy beige ja tämä upea vihreä. Mustana Cecilia mekkoa saapuu viikolla 12-13 ja pinkkinä huhtikuun puolivälissä.

 

Doppwoman mekot ovat minun ja Gabin suunnittelemia mekkoja ja näitä mekkoja saa ainoastaan meiltä!

 

DW Olivia mekko

Doppwoman Olivia mekko on suosittu mekkomalli ja se kuuluu DW juhlamallistoomme. Mekossa on O-kaula-aukko ja vajaamittaiset, hieman pussimaiset hihat. Hihansuissa on pieni kantti. Mekko on istuva rinnan kohdalta ja linjakas vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Vartalo saa mekossa kauniin linja. Mekon selkäosassa on pitkä vetketju eli mekko puetaan alakautta päälle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Olivia mekkoa saapuu mustana viikolla 12-13 ja pinkkinä huhtikuun puolivälissä.

 

DW Vera mekko

Doppwoman Vera mekko on uusin mekkomallimme ja se kuuluu DW juhlamallistoomme. Mekossa on O-kaula-aukko ja vajaamittaiset hihat. Hihansuissa on pieni fyrrykantti. Mekko on istuva rinnan kohdalta ja linjakas vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Vartalo saa mekossa kauniin linjan. Mekon selkäosassa on pitkä vetketju eli mekko puetaan alakautta päälle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Vera mekkoa saapuu tummansinisenä ja mustana viikolla 12-13.

 

Tämä oli ensimmäinen katsaus kevään-24 Doppwoman mekkomallistoomme!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei!
  Mistä saan tilattua veramekkoa ,väri nude koko m?

 2. Laventeli 💜! En tiedä sopiiko väri minulle, pitääpä kokeilla!

  • Hei Marianne 🙂 No jep, kannattaa! On todella kaunis ja tässä kankaassa väri tulee upeasti esille. Oli meidän suosituin väri eilen kun julkaisimme mekot täällä Katan Tyyliblogissa ja verkkokaupassa 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Aivan ihanat mekot, mutta hitsiläinen miten LYHYITÄ 😬. Ylettyisipä ne edes alle polven, tai alemmaskin…

  • Hei Tanja! Mekon pituus toki riippuu mekon koosta ja naisen pituudesta eli kaikilla se tulee eri kohtaan. Tässä kangasmateriaalissa mekon on oltava hieman lyhkäisempi tai sitten midimittainen. Siltä väliltä tämä materiaali ei toimi. Mekkojen kuten muiden vaatteiden suunnittelussa tulee ottaa huomioon useita eri asioita. Kaikkiin materiaaleihin ja kaikkiin mekkomalleihin ei voi laittaa mm. kaikkia pituuksia, samanlaisia hihoja, samaa mallia, samanlaisia leikauksia jne. Meiltä saapuu vielä 4 erilaista mekkomallistoa, joissa on eri materiaalit ja erilaisia malleja sekä pituuksia 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 4. Tyylikäs Olivia,katseen vangitseva vihreä Cecilia,tyttömäinen Vera.

  • Hei Annamaija 🙂 Hyvin kiteytetty! Mukavaa viikonloppua, Kata