Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Niin kaunis asu juhlaan ja kiva uutinen!

Minulla on kivoja uutisia teille! Tykkäsitte tammikuussa minun ja Gabin esittelyvideosta, jossa kerroimme hieman itsestämme ja DOPPista. Tästä inspiroituneena, aloitamme juttusarjan nimeltä ”Katan ja Gabin tarinatuokio”. Jokaisessa jaksossa käsittelemme eri aiheita ja ensimmäisen tarinatuokion aiheena on ”Meidän tyyli ja miten löytää oma tyyli”. Ensimmäinen video julkaistaan viikon sisällä. Julkaisemme juttusarjan You Tube kanavallamme, Instagramissa, Facebookissa sekä täällä blogissa.

Löydät meidän esittelyvideon täältä!

 

Tämän asun elementit korvakoruista ja laukusta jakkuun sekä mekkoon sointuvat ihanasti yhteen! Väriharmonia on täydellinen.

 

Crombie jakku

Crombie jakku istuu kauniisti. Jakku on slimmattu vyötärön kohdasta. Edessä on kullanväriset napit. Jakussa on sisänappi. Jakku on kevyen näköinen, kun se on edestä, napin alta auki. Jakussa on vuori. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakussa on kaunis, kohokuvioinen kangas. Jakun väristys on luonnonvaalea/kerma.

 

Julie kukkamekko

Julie kukkamekossa on vartaloa imarteleva malli. Mekossa on kerma/luonnonvaalea pohjaväri ja kukista löytyy kevään värejä. Mekossa on V-kaula-aukko ja kivat, hieman levenevät ja lyhkäiset hihat. Mekko on kauniisti leikattu eli se on hieman kavennettu vyötärön kohdalta jonka jälkeen helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Voisiko tämä olla sinun juhla-asusi?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei! Olisiko tämä ihana mekko liian kesäinen häihin 7 syyskuuta? Vaalea jakku löytyy omasta takaa. Tai pitäisikö olla tumman sininen? Yst. Terv. Pia Danielsson PS. En ole läheistä sukua morsiusparille.

    • Hei Britt-Marie 🙂 Mikä ettei, syyskuun alku on vielä yleensä loppukesää ja sää mitä mainioin. Jos haluat yhtenäisen asun, niin vaalea jakku on kauniimpi. Tummansininen ei sulaudu mekkoon, vaan on ”omana vaatekappaleena” mekon päällä. Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. 50-luvun tyylinen jakku,laukku kuin karkki.Yhteen sointuvat värit mekon kanssa.

    • Hei Annamaija 🙂 Laukku on kerrassaan viehättävä 🙂 Mukavaa päivää, Kata