Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan idea: Emal nilkkahousut

Vuosi sitten meille saapui Amalie housut, jotka ovatkin tulleet tutuiksi teille monelle, jotka olette seuranneet Tyyliblogia. Minulla on ollut useissa kuvissa Amalie housut jalassa. Ne ovat helppohoitoiset, pese&pidä-housut ja tämän lisäksi ne ovat ihanat päällä. Niissä myös vartalo kuin vartalo näyttää hyvältä. Aikamoiset housut eikö vain?

Näistä loistavista elementeistä johtuen, pyysin PBO:ta valmistamaan samankaltaiset housut kuin Amalie housut ovat, mutta nilkkamittaiset ja hieman kapeampi lahkeiset. PBO nappasi ideani ja tällainen tulos housuista tuli! Olen enemmän kuin tyytyväinen ideaani ja PBOn toteutukseen! Housuista tuli 10/10!

Emal nilkkahousut

Emal nilkkahousuja löytyy beiget, rosat, siniset ja mustat. Housujen koot ovat 34-46. Koko 34 on minun kokoni housuista.

Amalie täyspitkiä housuja € 119,00 löytyy beiget, siniset, kirkkaansiniset ja mustat. Jakkuja löytyy rosana, sinisenä, kirkkaansinisenä ja mustana.

Tässä neljä erilaista asukokonaisuutta Emal housujen ympärille!

 

Tämä on minun suosikkiasuni näistä neljästä asukokonaisuudesta

 

Povla off-shoulder paita

Poval paita on ihanan joustavaa materiaalia. Paita on yksinkertaisen näyttävä. Malliltaan paita on suora ja se loppuu noin lonkkaluiden alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

Off-shoulder paidat ovat aina olleet suosikkejani. Suosittelen paidan alle rintaliivejä, joista saa toisen olkaimen irti ja toinen voi olla normaalisti olkapäällä, hihan alla piilossa

 

Lexington jakku

Lexington jakku on upea. Materiaali on joustavaa ja jakun istuvuus hyvä. Jakussa on kullanväriset napit edessä ja hihansuissa. Edessä on tuplanapitus eli ensin laitetaan sisänappi kiinni ja sitten päällinappi. Jakku on edestä V-mallinen eli se tekee jakusta kevyemmän näköisen ja pidentää jalkoja, kun jakku ei katkaise silhuettia edestä. Jakussa on vuori. Malliltaan jakku on slimmattu. Minulla on jakusta päällä koko XS.

Jakku toimii saman sarjan Beck housujen kanssa, mutta myös irtojakkuna vaikkapa mekkojen päällä. Jakkua löytyy myös tummansinisenä ja mustana täältä.

 

Tämä olisi ihana Vappuasu!

 

Stella pussitoppi

Stella topissa on kuminauha helmassa eli toppi on pussimainen. Topissa on leveät olkaimet ja O-kaula-aukko. Niskassa on nappi. Toppi laskeutuu kauniisti ja ylettyy noin lantiolle. Topissa on joustava vuorikangas ja päälliosa on harsomaista kangasta. Minulla on topista päällä koko 36.

Stella pussitoppia löytyy valkoisen lisäksi vaaleansininen, beige ja musta. Topit löytyvät täältä.

 

Minulla on päällä Mova jakku. Mova jakkua löytyy rosan lisäksi sinisenä ja mustana.

 

Mustat nilkkahousut toimivat ympäri vuoden

Emal nilkkahousut

Emal nillkahousut ovat loistavat housut! Ne istuvat hyvin ja ovat monikäyttöiset. Niitä vain pestään ja pidetään. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö. Sivuissa on taskut, jotka eivät pullahda, koska lantiossa on tilaa, kuminauhavyötärön ansiosta. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin nilkkaluun kohdalle. Takana on viirutasku. Minulla on housuista päällä koko 34 eli koko 34 on valmistettu minun mittojeni mukaan.

 

Dakota silkkipaita

Dakota silkkipaita on upea. Paidassa on löysähkö ns. vesiputouskaulus. Hihat ovat täyspitkät ja hieman pussimaiset. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko S.

Dakota silkkipaita on ikuinen ikiklassikko!

 

Mustiin Emal nilkkahousuihin ja täyspitkiin Amalie housuihin löytyy Mova sekä Lavanna jakut.

 

Ihana, rento setti joka toimii myös tennareiden kanssa. Minulla on jakun alla Asmine paita. Jalassa minulla on super söpöt Amppari tennarit.

 

Mova jakku

Mova jakussa on kevyt ja mukavan tuntuinen materiaali. Jakku on klassisen mallinen jakku, joka on slimmattu. Jakussa on useita sisäänottoja eli se istuu loistavasti. Jakun edessä on yksi nappi. Jakku ylettyy haarasauman alapuolelle.Minulla on jakusta päällä koko 34.

Toinen jakkumalli joka kuuluu näihin housuihin on Lavanna jakku. Lavanna jakku on laatikkomaisempi jakku ja sitä löytyy mustana, tummansinisenä sekä kirkkaansinisenä.

ps. huomioithan, että tämän sarjan sininen ja tummansininen verkkokaupassamme ovat kaksi eri väriä ja niitä ei voi yhdistää keskenään.

 

Mikä asukokonaisuuksista oli eniten sinun mieleesi?

Katso esittelyvideo Emal nilkkahousuista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Dakota pusero ja mustat housut sekä Roosa jakkupuku ovat ihanat.

    • Hei Tiina-Leena 🙂 Ihanaa kun tykkäät 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  2. Sininen Mova jakku ja nilkkapituiset housut sinisenä mieluinen.Rosa setti kevääseen.