Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Oletko sinäkin lähdössä lämpöiseen?

Terkut Floridasta! Rakastan sitä tunnetta, kun astun lentokoneesta ulos ja kasvoille pärähtää lämmin ilma ja uusi tuoksu. Ah, sitä fiilistä! Koko matka edessä ja kaikkea kivaa on ohjelmassa, jihuu 🙂 Ja tottakai saan viettää aika mieheni kanssa. Olen mennyt tuli pepun alla koko talven, niin nyt hetkeksi rauhoitun ja keskityn yhteisiin juttuihimme ja vain olemiseen.

 

Moni teistä muistaa super suositun Chabrina paidan ja housut viime syksyltä, eikö vain? Syksyllä settiä sai mustana ja nyt keväälle setti on valmistettu sinisenä. Sen verran kerron, että tätä settiä ei saa lisää eli mikäli tämän haluaa, niin suosittelen nappaamaan sen nyt heti.

Chabrina setti kuuluu sarjaan ”pumpulia iholle”

 

Chabrina paita ja housut

Paidassa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat resoreilla. Malliltaan paita on suora ja se loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Edessä on rintatasku, joka ei pullahda paidasta vaan sulautuu loistavasti paitaan.

Housuissa on leveä kuminauha vyötärö ja nauhat. Malliltaan housut ovat löysät ja reilut. Lahkeissa on resorit ja housujen sivuissa on taskut. Oikealla sivussa on reisitasku, joka on hieman polven yläpuolella. Tasku sulautuu housuun, eikä pompahda siitä näkyvästi ulos.

Minulla on paidasta ja housusta päällä koko XS. Tuotteet ovat reiluja kokoja

 

Hieman taisin eilen säikäyttää liikkeessä olevat naiset ja kadulla kulkevat ihmiset, kun shorteissa hyppelehdin ulkona ja pakkasta oli -13 astetta. Olen ollut vähäpukeisena ulkona jo vuodesta 2014 eli kun Katan Tyyliblogi sai alkuunsa, joten minua eivät pienet pakkaset shortseillakaan hätkähdytä 🙂 Ja sitä paitsi, tämä setti on taas niin ihana, että pakkohan se oli teille kuvata.

Hihtolomatkin lähenevät, tämän postauksen asut ovat loistavia ottaa reissuun mukaan!

 

Saila shortsit

Saila shortsit ovat reippaat ja ihanan pehmoiset. Shortseissa on leveä kuminauha vyötärö ja nauhat. Shortsien sivuissa on taskut. Malliltaan shortsit saavat olla löysähköt. Minulla on shortseista päällä koko XS.

 

Olen laittanut muutaman kerran suihkun jälkeen itsestäänruskettavaa koko vartalolle. Tähän aikaan vuodesta on kerrassaan kuin kalkkilaivan kapteeni. Kun lähtee aurinkoon, niin on kiva että iho on edes hieman päivettyneen näköinen, kun pukee mekon päälle. Minähän en ota koskaan aurinkoa, mutta väkisinhän sitä saa ja siksi varustauduin lähtiessäni 50 suojakertoimeen.  Kyllästin itseni auringossa makaamiseen 80-luvulla.

 

Eilen esittelin Kari tikkiliivin. Puin liivin myös tyllihameen kanssa, näyttäen että liivin voi pukea mihinkä asuun tahansa. Sain eilen paljon kyselyitä paidasta, joka on liivin alle eli paita on Saila collegepaita.

 

Saila collegepaita

Saila collegepaita on ihanan rento. Paidassa on O-kaula-aukkoja ja olkapäiden alapuolelle pudotetut hihat. Malliltaan paita on suora ja paidan helmassa on resori, samoin kuten hihansuissa. Minulla on paidasta päällä koko XS. Collegepaita on reilua kokoa eli siitä tulee ottaa yksi koko pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Tyllihame; tummansininen

Tyllihame on super ihana. Päällinen tyllikangas on kapeaa plisetä. Hameessa on tummansininen ja leveä kuminauha vyötärönauha, joka venyy reippaasti. Hameessa on vuori, joka on aavistuksen lyhkäisempi kuin päällinen tylli. Tämä tekee hameesta kevyemmän oloisen. Hame laskeutuu kauniisti eikä se ole malliltaan ”iso tyllihame” vaan se on malliltaan sievä. Minulla on hameesta päällä koko 34. Suosittelemme ottamaan hameesta yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Rakastan yhdistellä eri materiaaleja sekä myös eri tyylejä keskenään!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”NVaraus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Saila shortsit,lapsuus tulee mieleen.Oivat hellehousut.

    • Hei Annamaija, kyllä ja kesää odotellessa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata