Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tiistain asu; Alabaster midimekko

Täällä Floridassa ollessa teki todellakin mieli postata jotain värikästä! Kävin sunnuntaina muutamissa vaateliikkeissä Las Olas Bulevardilla. Sinne oli tullut joitakin uusia vaateliikkeitä ja sieltä löytyi myös niitä samoja liikkeitä kuin ennenkin. Kuosit ja värikkyys esiintyy täällä vahvana ja sehän sopiikin Floridaan, ottaen huomioon sään. Floridassa ei ole pimeää, loskaista, kylmää eikä lumista talvea kuten meillä eli ilmastolla on hyvin suuri vaikutus pukeutumiseen ja ehkäpä myös mielialaan. Pidän siitä, miten kohteliaita ihmiset täällä ovat.

 

Tänään, Floridasta inspiroituneena, halusin postata värikkään Alabaster mekon. Yhdistin mekkoon mustat korkkarit ja mustan croisant laukun. Mutta mekosta voi poimia myös beigen ja valkoisen ja toki myös oranssin ja yhdistää näihin sopivat kengät ja laukun. Mekko toimii ihan arkimekkona vaikkapa valkoisilla tennareilla ja korikassilla. Tämähän on sitä arjen juhlaa, kun sama mekko pääsee juhliin ja arkeen!

 

Hanni Alabaster midimekko

Hanni midimekossa on kaunis väritys! Mekossa on O-kaula-aukko, joka muuttuu V-malliseksi edestä. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihansuissa on leveähkö salsakantti. Mekon edessä on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla/pari senttiä ylempänä ja poikkileikkauksen edessä on pientä rypytystä, jotka antavat tilaa lantiolle. Selkäosa on ihan suora. Mekon sivuissa on taskut. Mekko loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekon ja oman rinnanympärykseen tulee jäädä noin 4-6 cm tilaa.

 

Olimme mieheni kanssa Niilin Risteilyllä toukokuussa vuonna 1989 eli 35 vuotta sitten. Ostimme sieltä alabaster maljakon ja kulhon. Maljakko oli kaunis ja muistan, että tapasin laittaa sinne tulppaaneja. Kyllä, puhun tapasin, koska maljakko meni rikki jossain vaiheessa. Muistaisin, että se halkesi kun siellä oli kukkia ja vettä sisällä. En muista missä ja koska, mutta niin siinä muistaakseni kävi. Kulho meillä on vielä tallella, olemme jossakin kodissamme pitäneet sitä eteisen pöydällä ja laittaneet sinne kolikoita, silloin kun vielä kolikoita käytettiin. Se on kyllä vielä jossain meillä, mutta missä, en osaa sanoa. Ehkä Vaasan huvilalla, jos pitää jotain paikkaa veikata.

Alabaster maljakon ja kulhon sävy oli ihan mekon pohjaväriä vastaava

 

Olen postannut paljon kuvia ja videoita Floridasta Instagramin Storeihin, joten sieltä voi seurata meidän matkaa 🙂

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”NVaraus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Kuvia kun katselee, mieli odottaa kiihkeästi kevättä. Ei ole edes toimistotyötä jossa vois pitää, työvaatteet pakolliset. Näistä kuvista saa kauheasti vinkkejä tutkia muutenkin vaatekaappiaan. Kiitos Kata!

  2. Oikein piristävä kevätkeikaus talven pakkasiin.

    • Hei Annamaija, no jep! Tämä mekko on piristysruiske 🙂 Kata