Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyvää Ystävänpäivää!

Tämä on aivan ihana ja naisellinen asu ja sopii Ystävänpäivä postaukseen loistavasti! Vaalea kukka kaulassa on asuun piste iin päälle eli mielestäni täydellinen look, jonka kruunaa sävy sävyyn oleva Ellen laukku ja nudet korkkarit.

 

Nyt kun Floridassa ollaan, niin ystävänpäivä ilmoituksia näkee juuri ravintoloissa. Olimme sunnuntaina Shooters nimisessä ravintolassa lounalla ja sielä oli iso ruususeinä, jonka edessä ihmiset ottivat Valentine´s Day kuvia 🙂 Me aiomme juhlistaa päivää tänään menemällä  rannalle ja altalle rentoutumaan sekä menemme myöhäiselle lounaalle yhteen toiseen meidän lempiravintoloista täällä Fort Lauderdalessa.

Aiotko sinä juhlistaa Ystävänpäivää?

 

Herena mekko

Herena mekossa on kaunis selkeä malli ja ihana kangas. Kankaassa on mukana aavistus pellavaa, joka tekee kankaan tunnusta mielenkiintoisen. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekossa on ragla hihat ja aavistuksen vajaamittaiset hihat, jotka voi nostaa pussille, koska rannekkeessa on kuminauha. Mekko on A-linjainen eli se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekon keskellä oleva pystysuora poikkileikkaus kaventaa mekon linjaa. Mekon sivuissa on taskut ja selkäpuolella on vetoketju. Mekon edessä ja takana on vuori, hihat ovat vuorettomat. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Kukka kaulaan

Pieni kukka on suloinen ja sen voi pukea joko kaulaan tai vyörärölle. Kukan halkaisija on n. 4 cm ja kukan juuressa on myös pieni helmi. Nauhojen kokonaispituus on n. 130 cm.

 

Hyvää ystävänpäivää!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Hei, tämä ihanuus on kotiutunut ja aivan ihana! Kiitos Katalle hyvistä sisäänostosta- on valinnanvara taas!

  2. Tyylikäs laventeli Herena mekko.Kukka kruunaa asun.

    • Kiitos Annamaija 🙂 Minustakin asu on todella tyylikäs! Mukavaa viikkoa, Kata