Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Musta hame-vaalea hame; kumpiko setti?

Mikä viikko! Aina kun olen lähdössä hetkeksi pois liikkeestä, niin juuri silloin tuntuu että kaaos iskee. Tämä on jokakertainen ilmiö ja päivää ennen lähtöä mietin, että olisi sittenkin parempi olla lähtemättä ja jäädä töihin, koska kaaos tuntuu ylitsepääsemättömältä. No, aina olen selvinnyt kaaoksesta kun olen rauhoittanut mielen, tehnyt yhden asian kerralla jne. Ja loppujen lopuksi miettinyt, että kyllä tytöt pärjäävät. Luotto tyttöihin on 10/10 mutta huolehtivainen kun olen, niin eroon en siitä piirteestä pääse.

Lähdemme mieheni kanssa 6 päivän reissulle Floridaan! Menemme katsomaan meille tuttuja, vanhoja maisemia ja hengähtämään hetkeksi. Jos seuraat meitä Instagramissa, niin pysyt mukanamme Floridassa 🙂

Katso Reels!

Musta hame-setti

Tällä viikolla on saapunut hurjan paljon ihania tuotteita! Postailen tuotteita Floridasta, koska olemme kuvanneet niitä runsain mitoin. Olen värjötellyt pakkassäässä jopa shorteissa. No, niistä lisää huomenna.

Tässä postauksessa on teemana ”Musta hame tai vaalea hame- setti?” Ihania kummatkin, enkä tosiaankaan tiedä, kumpiko on ihanampi! Osaatko sinä päättää?

 

Emila raitaneule

Emila raitaneule on style. Neuleessa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Malliltaan neule on ihan suora, laatikkomainen. Neuleen sivuissa on pienet halkiot ja neule ylettyy lantiolle. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule on reiluhkoa kokoa.

 

Zeph midihame

Zeph midihame on kapea ja super style pitkällä halkiolla. Hameessa on vyölenkit, nappi ja vetoketju edessä. Hame on istuva lantion kohdalta. Vyötäröltä hametta voi vetäistä hieman alaspäin, lonkkaluiden yläpuolelle. Hameen sivuissa on taskut. Hame kapenee alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 34.

 

 

Vaalea hame-setti

Kari tikkiliivi

Kari tikkiliivi on kevyt ja kiva vaate pukea mihinkä vaan. Liivissä on kaksisuuntainen vetoketju edessä. Liivissä on myös huppu ja hupussa on nyörit. Liivin takasosassa, vyötärön kohdalla on kiristysnauha, jolla liiviä saa istuvammaksi selkäosasta. Liivissä on pienet hihat, jotka tipahtavat olkapäiden alapuolelle ja sivuissa on tilavat taskut. Liivin helma on aavistuksen pyöristetty.

 

Minulla on liivistä päällä koko 34. Liivi on reilua kokoa, siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

Liivin voi pukea minkä arkiasun päälle tahansa. Se on aina chic´ja todellakin ajaton vaatekappale. Itselle liivistä tulee sellainen, jonka heitän aina päälleni myös koiralenkeille legginsien ja pidemmän collegen kanssa, myös keskellä kesää. Liivissä kun on taskut, niin sinne saan avaimmet, koirapussit jne…

HUOM! Tutustu myös Frida bomber takkiin. Siis sekin on niiiiin ihana!

 

Emila raitaneule vaaleana

Me olemme käyneet Floridassa varmastikin muutamia kymmeniä kertoja. Meillä oli siellä ihana ”Beach house” tyylinen talo, kanaalin varrella. Luovuimme talosta muutama vuosi sitten, koska Florida toimii vain, jos pystyy pitämään pidempiä lomia töistä tai pystyy etätyöskentelemään tai toki olemaan eläkkeellä. Itse en pysty mihinkään noista kolmesta, joten stressi että ”sinne on mentävä” kävi liian suureksi. Floridassa ei vain käväistä, paitsi tietysti me 🙂 Olemme olleet siellä kerran vain yhden viikonlopun. Aivan kuulostaa hurjalta ja sitä se olikin. Aikaero syö ihmistä ja itse olen aina reagoinut siihen vahvasti.

 

Katso esittelyvideo tuotteista ja kerrothan, kumpaanko asukokonaisuuteen sinä päätyisit!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”NVaraus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Molemmat kelpaisivat kyllä, mutta kevättä kohti mennään ja vaalea setti iskee enemmän. Mukavaa lomamatkaa ja kiitos mahtavasta blogista!

  • Hei Elina, Ihanaa kun tykkäät 🙂 Vaalea on ihana ja iskee aina näin vuoden vaihteen jälkeen, kevään kynnyksellä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Molemmat ihania. Vaalea setti näin kevään tullen viehättää himpun verran enemmän. Hyvää matkaa! Nauti joka hetkestä, olet lomasi ansainnut!

  • Hei Marianne, Vaalea viehättää juuri kun mennään kevättä kohden 🙂 Nautin, pieni hengähdys on nyt paikallaan! Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Vaalea on mieleeni nyt, vaikka minulla on paljon mustaa käytössä. Tulen Hkiin 21.2 ja Poikkean liikkeessä. Hyvää matkaa!

  • Hei Marketta, Vaale on ihana 🙂 Kiva, tervetuloa käymään! Kiitos ja mukavaa viikkoa, Kata

 4. Vaalea asu on ihanan keväinen!
  Rentouttavaa ja turvallista matkaa!!

  • Hei Nina, jep, niin minustakin 🙂 Kiitos paljon, Kata

  • Hei Annamaija 🙂 Vaalea on ihana! Mukavaa viikkoa, Kata