Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Loistavat arkituotteet; topit ja jersey jakku

Kuten me kaikki tiedämme, aiheuttaa arkipukeutuminen välillä päänvaivaa. Juuri siksi vaatekaapista tulee löytyä sellaisia perustuotteita, joihin ei koskaan kyllästy ja jotka voi pukea esim. farkkujen kanssa vaikkapa silmät kiinni ja asusta tulee loistava. Tässä postauksessa on juuri sellaisia tuotteita, jotka sopivat farkkujen ja siistimpien housujen yläosiksi, myös hameiden yläosiksi.

 

Näissä kahdessa asukokonaisuudessa minulla on jalassa Dream Kick farkut ja Maeve tummansini/valkoinen raitaneule. Sekä punainen, että tummansininen jakku sopii kummankin asukokonaisuuden päälle.

Tähän asuun sopii loistavasti myös Ami farkkuhame!

 

Maeve raitaneule sini/valkoinen

Maeve raitaneule on ihanan pehmoinen. Neuleessa on O-kaula-aukko. Hihat ovat loistavan mittaiset, ne ylettyvät juuri kyynerpään yläpuolelle/päälle. Malliltaan neule on suora ja se loppuu lantiolle. Neuleen helmassa on resori. Maeve neuleesta on päälläni koko 36. Neule venyy noin 8 cm alla oleviin mittoihin.

 

Tässä asukokonaisuudessa minulla on jalassa loistavasti istuvat tummansiniset Zella Flat housut. Yläosana on vaaleansininen Saara toppi ja tummansininen Leona jersey jakku.

 

Saara toppi

Saara toppi on loistava perustoppi joko yksistään käytettäväksi tai neuletakkien ja jakkujen alla. Topissa on O-kaula-aukko ja hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Malliltaan toppi on suora ja se loppuu noin lantiolle. Toppi on takaa aavistuksen pidempi kuin edestä. Topin takaosa on joustavaa viskoosi/elastania. Minulla on topista päällä koko 34. Toppi on reilua kokoa.

  • Saara toppi € 46,00 koot 34-46 vaaleansininen ja punainen

 

Minulla on jakusta päällä koko 36. Jakku on koon pienempää kokoa kuin normaalisti, vaikkakin jakku hieman joustaa

 

Lilian silkkinen tuubihuivi

Lilian silkkihuivi on tuubihuivi eli isohko ympyrä. Tuubihuivi on helppo asetella kaulaan, se kietaistaan kaksi kertaa kaulan ympärille. Huivia voi hieman pyöritellä, jos sen haluaa pienemmäksi.

 

 

 

Leona jersey jakku

Leona jersey jakku on helppokäyttöinen jakku, juurikin neuletakin asemasta. Jakku on kevyt ja vuoreton. Jakussa on pieni pystykaulus niskasta ja edessä on kaksi nappia. Jakku on slimmattu eli vartalon myötäinen sekä vartalon sivuista että takaa. Jakun edessä on kaksi taskua ja jakku ylettyy lantiolle. Minulla on jakusta päällä koko 36. Jakku on yhden koon pienempää kokoa kun normaalisti. Jakku joustaa noin max. 4 cm alla oleviin mittoihin rinnan kohdalta.

 

Minusta asu on myös kaunis, kun toppi ja jakku ovat samaa väriä. Usein halutaan pukea eri värinen toppi/paita kuin jakku on, mutta kannattaa kokeilla pukeutua myös näin 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Punainen toppi ja jakku piristävät päivän.

    • Hei Annamaija! jep, ovat ihanan energisiä 🙂 Mukavaa päivää, kata