Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Antoinett mekkosarjan uudet tulokkaat!

Antoinett sarjaan kuuluu mekkoja ja paitoja. Yksi kaikkien aikojen suosituin mekko on ollut ja on edelleen Pallomekko. Monelta teistä löytyykin Pallomekkoa ainakin yhdessä värissä, monella jo muutamassa värissä. Tälle keväälle on taas tehty uusia Pallomekko värejä ja ne löytyvätkin postauksen lopusta. Ensiksi kuitenkin esittelen uusimman Antoinett mekko mallin.

Postauksessa kerron myös meidän kotimatkastamme Floridasta Helsinkiin

 

Kirkkaansininen on kevään uusi väri!

 

Antoinett 3/4 osa hihainen mekko

Antoinett mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat ovat vajaamittaiset, olkapäillä on muutama vekki ja hihansuissa on kuminauha kuja ja fyrrykantti. Mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on yhden koon isompaa kuin normaalisti.

 

Floridan reissu sai jatkoa…

Finnairin lento Miamista Helsinkiin piti lähteä torstai-iltana. Kun olimme olleet jo hetken lentokentällä, tuli ilmoitus kännykkäämme, että lento on peruttu. Menimme lähtöportille ja saimme kuulla, että lentokoneen ovi reistaili ja sitä yritettiin saada kuntoon. Ei kestänyt kauaakaan, kun virkailija vahvisti tekstarilla tulleen ilmoituksen lennon peruuntumisesta. Saimme nopeasti uuden reitityksen Zurichin ja Lontoon kautta Helsinkiin. Ongelma oli vain se, että lento lähti reilun tunnin kuluttua tekstarin saapumisesta ja matkatavaramme olivat vielä jumissa Finnairin koneessa eli meidän piti saada ne ensin ulos ja mennä Zurichin lähtötiskille. Matkatavaroiden tulo kesti niin kauan, että meillä ei ollut mitään mahdollisuutta ehtiä koneeseen eli lähtötiski oli sulkeutunut. Toinen uusi reititys oli Lontoon kautta Suomeen ja kun olimme juosseet terminaalin toiseen päähän, oli lähtötiski suljettu noin 10 minuuttia aiemmin, joten sekin yritys meni pieleen.

 

Punaiseen tykkään yhdistää beigen väriset asusteet

 

Pallomekon ihan uudet värit tälle keväälle on vaaleansininen ja kirkkaansininen

Päälläni oleva vaaleansininen on kylmä sävy kun taas ”Forever blue” on lämpöisempi ja vahvempi vaaleansininen sävy. Mekoissa on kaksi ihan erilaista sävyä. Pallomekon värissä ”Forever blue” löytyy täältä.

 

Yritimme itse päästä vielä Köpenhaminan ja myöhäisempään Lontoon koneeseen, mutta paikkoja ei ollut joten tämäkin kortti piti unohtaa. Saimme kuitenkin yöllä chatista lennon seuraavan illan koneeseen Lontooseen, josta pääsisimme Helsinkiin. Olimme siis yhteydessä chatin kautta Finnairin asiakaspalveluun yöllä ja kuten moni ihminen lentokentällä sanoikin, se ei toimi parhaalla tavalla. Ei se toiminut meilläkään ja sitä asiaa ihmettelen, että Finnair on ulkoistanut chat palvelun yöksi jonnekin englannilla toimivaan massapalveluun. Lentoyhtiö on mielestäni sen kokoinen, että chat palvelun tulisi toimia yhtiön sisällä ja suomen kielellä ympäri vuorokauden. Ovathan Prismat, apteekit, huoltoasematkin auki 24/7…

Chat virkailija, joka ehkä istui Intiassa, kysyi meiltä että mitä kello on Floridassa. Silloin ajattelin, että miten hän voi järjestää meille uuden lennon, jos hän ei tiedä edes kellonaikaa missä olemme…ehkä hänellä oli useita chatteja auki eri puolille maailmaa ja siksi homma tökki…

 

Antoinett Pallomekko

Mekossa on Antoinett mekoille tyypillinen materiaali. Mekossa on lyhkäiset hihat, hihansuissa on kuminauha ja siinä on juuri sopivan syvä V-kaula-aukko. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkielikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut. Katalla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa ja koon ratkaisee rinnan- ja vyötärönympärys. Suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Kaikki Pallomekot löytyvät täältä!

 

Myös Pallomekosta on valmistettu upea kirkkaansininen!

 

Kun Suomessa aamulla puhelinpalvelu aukesi soitimme Floridasta yöllä vielä selvittämään onnistuisiko vaihto aiempaan lentoon kuin meille chat oli varannut ja se onnistui! Pääsimme Miamista Lontooseen British Airwaysillä ja maailman suurimman A380 matkustajakoneen kyydissä. Lentokone oli kaksikerroksinen ja kun se lähti nousuun, niin tuntui että voiko tämä kone edes nousta ilmaan. Mutta niin se vain nousi ja kyyti oli tasaista. Kun saaavuimme Suomeen niin ensin suuntasimme liikkeeseen, jätimme matkalaukut sinne ja seuraavaksi menimme tapaamaan Alexaa tuliaisten kera. Olin ostanut hänelle uimapuvun, hellehatun, pitsisukat ja aurinkolasit silmällä pitäen perheemme kesäkuun lomareissua.

 

Löysitkö sinä suosikkisi näistä mekoista?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Voi Kata, Finnairilla on kaikki merkit päällä ettei mene yhtiöllä hyvin. Mekot ovat taas loistavia ja mietin kirkkaan sinistä – aivan ihana!

  • Hei Alla! Ihanaa kun tykkäät ja jep, sininen on upea 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Onnellinen loppu jännittävälle kotimatkalle ❤️
  Ihanat pallomekot 🤩

  • Hei Marianne, jep, onnellinen loppu 🙂 Pallomekot toimii aina! Mukavaa päivää, Kata

 3. Nyt on pallomekoissa valinnanvaraa,minkä värisen ottaa.Ikimuistoinen paluumatka Miamista Helsinkiin.

  • Hei Annamaija, No niin on, värejä löytyy 🙂 Jep, lennon peruuntumisen muistaa kyllä aina. Kata