Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

3 x midimekot

Ihanat midimekot! Kuviollista, pinkkiä ja tummansinistä. Itseasiassa voisin todeta, että kuviollisessa mekossa on kevään 2024 värikartta. Värikkäitä mekkoja löytyy myös polvimittaisena, kuvataan niitä teille pian!

 

Scarlett värikäs midimekko

Scarlett midimekossa on kevään värikartta. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä ja 3/4 osa mittaiset hihat. Vyötärön kohdalla on poikkileikkaus, joka laskee aavistuksen selän kohdalla. Mekon sivuissa on taskut. Mekon helma levenee alaspäin ja laskeutuu kauniisti. Mekon sivuissa on halkiot, jotka keventävät helmaa. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Nanna ballerinat

Nanna ballerinat ovat super pehmoiset. Nahka on pehmoista ja ballerinojen sisäpohja on pehmoinen. Ballerinojen reunassa on kuminauha venyke, joka venyy kun ballerinat pukee jalkaan. Kuminauha takaa sen, että ballerinat pysyvät jalassa vaikka kantapään kohta olisi malliltaan suorempi. Ballerinojen edessä on söpö rusetti. Ballerinojen pohja on kumia. Ballerinat vastaavat normaalia kokoa tai aavistuksen reilumpaa kokoa. Ballerinoista ei tule ottaa liian isoa kokoa, koska silloin ne eivät pysy jalassa, vaikka niissä onkin kuminauhakuja.

 

Lisbeth midimekko

Lisbeth midimekossa on napit edessä ylhäältä alas asti. Mekossa on kaulukset ja 3/4 osa mittaiset hihat. Hihansuissa on kantti ja napit. Hihoissa on myös loopit eli hihat voi kääräistä kyynerpäiden yläpuolelle. Kun hihat kääräisee ylös, tulee hihan kantissa oleva nappi aukaista. Mekossa on kolme salsakanttia, ensimmäinen on vyötärön kapeimmalla kohdalla. Mekko levenee kevyesti alaspäin. Mekko ylettyy lähes nilkkoihin. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Nanna ballerinat ovat super mukavat jalkaan. Niissä on pehmoinen sisäpohja ja se on ihan himpun verran paksumpi kuin ihan ”lättänöissä” ballerinoissa. Pohja on myös kumia, joka vaimentaa kävelyä.

 

Nizza midimekko

Nizza midimekko on näyttävä mekko. Mekko on paitamekon mallinen eli siinä on kaulukset ja napit edessä, ensimmäisen frillakantin kohdalle. Mekko on mukavan joustava päällä. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on pienet halkiot. Mekossa on neljä salsakanttia, helma levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on hieman reilumpaa kokoa kuin normaalisti. Mekon koon ratkaisee rinnanympärys, johon on hyvä jäädä muutamia senttejä väljyyttä.

 

Jolly laukku

Jolly laukussa on kaunis pinta. Pinta on aavistuksen kiiltävä. Laukkua kannetaan joko kädessä tai käsivarrella. Laukussa on painonappi, jolla laukun saa kiinni. Laukun sisällä on kerman värinen vuori ja sisätasku vetoketjulla. Laukun koko on n. 23 cm x 15 cm.

 

Mikä midimekoista sykähdytti sinua?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Nizza midimekko on noista kolmesta eniten mieleeni.

  2. Räväkkä Nizza midimekko katseen vangitseva.