Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

3 alaosaa äidin ja tyttären tapaan

Valitsimme Gabin kanssa kolme samanlaista alaosaa ja stailasimme ne minun tyyliin sekä Gabin tyyliin. Alaosiksi valitsimme:

  • luonnonvaalean Caliah farkku midihame
  • mustat Plise´housut
  • valkoiset leveälahkeiset Ami farkut

Kerron tässä postauksessa ainoastaan päätuotteista eli lisää tietoa ja paljon kuvia videolla olleista tuotteista löytyy verkkokaupastamme täältä.

Postauksen lopusta löytyy meidän kiva Reels video!

 

Caliah farkku midihame € 109,95

Samaan sarjaan Caliah farkkuhameen kanssa kuuluu farkkutakki. Tällaiset asukokonaisuudet ovat nyt kevään ”Must have”. Muutama vuosi sitten kun setit olivat kauhistus, ovat ne nyt super trendikkäitä. Väri tässä farkkusetissä on luonnonvaalea. Minulla on farkkutakista päällä koko 32 ja hameesta päällä koko 34. Farkkutakin alla minulla on musta Everlotta cashmir neule ja laukku on tyylikäs Brusch laukku tyylikkäällä Höglin logolla.

 

Caliah farkku midihame

Caliah fame on luonnonvalkoista farkkua. Hameessa on vyötärönauha, vyölenkit, nappi ja vetoketju edessä. Hame on kapea ja istuva niin vyötäröstä kuin lantiostakin. Hameen edessä on halkio. Takana on taskut. Minulla on hameesta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36. Hameen ly mitta kannattaa katsoa, koska hame ei ole kovin leveä lantion kohdalta.

 

Gabilla on yläosana musta Pannie laatikkomainen T-paita. Gabi puki T-paidan hameen sisälle. Hameessa on vyölenkit, joten hameeseen voi pukea myös vyön minkä teinkin videolla. Gabilla on päällä ihan super I-H-A-N-A sukelluspukukangasta oleva pusakka. Pusakka on rento, tyylikäs ja loistava vaatekappale!

 

Nancy Plise housut € 86,00

 

Nancy plise´ housut

Nancy plisé housut ovat ihanat, koska ne laskeutuvat hyvin ja niitä ei silitetä. Housuissa on musta leveähkö kuminauhakantti vyötäröllä eli housut vain vedetään jalkaan. Housut ovat reidestä löysähköt ja malliltaan ihan suorat ja pitkät. Minulla on housuista päällä koko 34 ja Gabilla koko 36.

 

Minulla on Plise´housujen kanssa kaunis luonnonvaalea Kristel vesiputous paita. Paita on hieman pidempi ja siinä on puolipyöreä helma. Paita on kaunis  myös kapeiden housujen päällä. Kuvia topista löytyy verkkokaupastamme. Toppi on todellinen klassikko. Harteilla minulla on musta Lavanna jakku ja kädessä super söpö paljettipussukka.

 

Gabilla on Aliz trenssin alla kaunis musta/valkoinen Malone neule. Neule on musta ja siinä on valkoisia raitoja ja kaunis resori vyötärön kohdalla. Neule löytyy täältä.

Myös postauksen aurinkolasit ovat kevään -24 mallistoa ja ne löytyvät täältä.

 

Gabin päällä oleva Aliz trenssi on todella tyylikäs. Väri on kitti eli loistava yhdistää mihin vaan. Trenssissä on vyö, kauniit poletit hihansuissa ja olkapäillä ja takki on hieman pidempi takaa kuin edestä. Takki toimii housujen, mekkojen ja hameiden kanssa.

 

Ami leveälahkeiset farkut € 89,95

 

Yhdistin valkoisiin farkkuihin musta/valkoisen Harper kukkapaidan. Paidassa on viehättävät pussihihat. Kuminauha on hihojen sisällä eli hihojen toteutus on loistava. Paita toimii farkkujen sisällä ja päällä. Minulla on paidasta päällä koko 34 ja farkuista koko 27″.

 

Gabi yhdisti valkoisiin Ami farkkuihin Melas neuletakin. Neuletakki on suora ja laatikkomainen. Neuletakki toimii neuleen tavoin kiinni sekä klassisesti neuletakkina. Gabilla on kädessä Jolly laukku.

 

Ami farkut

Ami leveälahkeiset farkut ovat super trendikkäät! Ne ovat miellyttävät jalassa. Farkuissa on korkea vyötärö. Vyötärö ylettyy navan yläpuolelle. Farkut ovat istuvat lantion kohdasta. Lahkeet ovat suorat ja lahkeiden leveys alkaa pepun alapuolelta eli myös reisissä on tilaa. Farkkujen takana on taskut. Farkkuja on valmistettu yksi pituus. Minulla on farkuista päällä koko 27″ ja Gabilla on 28″.

 

Katso Reels video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tyylikäs trenssi,huolettomat plisee housut.Loistsva Brusch laukku.

    • Hei Annamaija! jep, kaikki kivoja. Plise housut ovat hauskat ja todellakin ajattomat. Kata