Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katsaus eiliseen ja muutama uusi tuote

Eilisessä Reel videossa oli niin kivoja tuotteita, että nappasin ne vielä tähän postaukseen. Lisäsin mukaan myös muutamia uusia tuotteita. Kaikkia tämän postauksen tuotteita yhdistää yksi asia ja se on väri. Kaikki tuotteet ovat mustavalkoisia.

Olen stailannut eilisessä Reelsissä olevat tuotteet ihan erilailla eli tässä kuvia stailauksista

 

Mavise mekko

Mavise mekossa on tyylikäs musta/valkoinen kuosi. Mekossa on O-kaula-aukko niskasta, joka muuttuu V-aukoksi edessä, jossa on muutama nappi. Hihat ovat puolipitkät ja hihoissa on loopit, joilla ne voi kääräistä ylemmäs. Vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus, jonka jälkeen mekon helma levenee alaspäin. Myös helmassa on salsakantti. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Callie tennarit

Callie tennarit ovat stylet! Tennareissa on valkoinen korkeampi pohja ja sitä kiertää musta raita. Edessä on kullanväriset nauhojen reiät ja mustat nauhat. Pohjan korkeus on n. 4 cm. Sisäpohjallisen saa irti. Lesti on comfort, että kengässä on extra tilaa varpaille, holvikaarelle ja koko leveydeltään, jotta jalka saa sen tilan mitä se tarvitsee.

Edna olkalaukku on super kätevä! Sinne mahtuu vaikka ja mitä ja sisältä löytyy useita lokeroita, jopa iso vetoketjullinen keskilokero, johon mahtuu läppäri! Ja parasta, kun laukun saa myös olan yli!

 

Elsa sukelluspuku pusakka

Elsa sukelluspuku pusakka on super magee! Pusakassa on kaksi suuntainen, tukeva vetoketju edessä. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on tuplakantti. Pusakassa on huppu ja hupussa on nyörit, sivuissa on taskut. Pusakka loppuu lonkkaluiden kohdalle. Pusakka on vuoreton, mutta hihoissa on vuori, joten se on helppo pukea päälle. Materiaali on hieman paksumpi. Minulla on pusakasta päällä koko 34.

 

Ariane midihame

Ariane on hame, joka menee arkeen mutta myös pieneen menoon. Hameessa on sileä vyötärönauha edessä ja takana on kuminauha. Sisuissa on taskut ja myös hameen vasemmalla puolella on halkio. Minulla on päällä hameesta koko XS.

 

Melas neuletakki

Melas neuletakki on pehmoinen ja loistava niin kiinni kuin aukikin. Neuletakissa on O-kaula-aukko ja hihat ovat täyspitkät. Edessä on kauniit napit ja malliltaan neuletakki on ihan suora, laatikkomainen. Neuletakissa on mustat kontrasti raidat. Neuletakki loppuu noin lonkkaluiden kohdalle. Minulla on neuletakista päällä koko S.

 

Malone ribbineule

Malone ribbineuleessa on O-kaula-aukko. Hihat ovat kapeat ja täyspitkät. Neuleen yläosa on raitainen ja alaosa on yksivärinen musta. Sama jako toistuu hihoissa. Neule on vartalonmyötäinen ja se loppuu lantiolle. Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Harper paita

Harper paita on näyttävä ja mukavan tuntuinen paita niin arkeen kuin pieneen menoon. Paidassa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Paidassa on hauskat pussimaiset hihat. Hihoissa on kuminauha, mutta se on päällihihan sisällä, joten kuminauhaa ei näy. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Delphina toppi

Delphina topissa on loistava idea! Toppi on joustavaa puuvillaa yläosasta, vyötärön kohtaan asti. Tämän jälkeen materiaali muuttuu kankaiseksi. Kangas on puuvillaista pitsineulosta. Topin helma on kauniisti pyöristetty. Toppi ylettyy reippaasti pepun alle. Minulla on topista päällä koko S. Toppi on hieman normaalia pienempää kokoa eli siitä voi ottaa yhden koon isomman kuin normaalisti käyttää.

 

Toppi toimii esim. neuleiden alla ja se on kiva, kun se on hieman pidempi, pepun alle!

Tutustu myös muihin Delphina toppeihin täällä.

 

Mirios ribbihihat ovat hauskat! Ne puetaan vaikkapa topin tai hihattoman mekon päälle. Ne lämmittävät ja tuovat mukavan suojan käsivarsille. Minulla on hihoista päällä koko S ja Gabi käyttää hihoista kokoa M.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Mukava Mavise mekko vaikka arkeen.Kätevä toppi.

    • Hei Annamaija, Mavise on kiva mekko 🙂 Aina pukeva ja style. Toppi toimii juuri kivasti hieman lyhkäisempien yläosien päällä. Mukavaa iltaa, kata