Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Minun suosikkituotteet

Nythän on hiihtolomat meneillään. Kun ei ole enää ”hiihtolomaikäisiä” lapsia perheessä, niin ei pysy mukana näissä ns. koululomissa. No joka tapuksessa, eilen kävi tuttuja asiakkaita Vaasan ajoilta ja nyt ei Helsinki pistänyt parastaan, koska meillä satoi koko päivän vettä. Moni ihmettelikin, että Helsingissä ei ole yhtään lunta ja eihän sitä meillä ole ollut aikoihin. Muistan menneet säät aika hyvin, koska tarkkailen sitä kuvausten takia ja nyt onkin mielestäni hyvin tyypillinen helmikuun sää Helsingissä. Lunta ei ole ja jos aurinko paistaa, niin fiilis on kuin huhtikuussa. Nyt vain toivotaan, ettei takatalvi iske, vaikka 99% uskon että kyllä se sieltä tulee.

Kuvasimme eilen DOPPin rappusilla, jotta emme kastuneet

 

Minulla on päällä Aida midihame. Tämä on minun lempparihameeni, koska se tuntuu ihanalta päällä ja se vain pestään ja vetäistään päälle. Tiedoksi, että meille saapuu Aida hametta myös tummansinisenä, vaaleansinisenä ja luonnonvaaleana maaliskuun puolivälissä.

Tässä postauksessa on ihan minun lemppari tuotteita ja nämä värit, I LOVE!

 

Vallio neuleliivi

Vallio neuleliivi on kaunis. Liivin voi pukea kauluspaidan, trikoopaidan tai mekon päälle. Neuleliivissä on O-kaula-aukko ja hihat tipahtavat olkapäiden alapuolelle. Neuleen sivuissa on kullanväriset koristenapit. Helmassa on pieni reikäneuloskantti ja neuleliivi on takaa muutaman sentin pidempi kuin edestä. Malliltaan liivi on suora. Minulla on päällä liivistä koko XS/S.

 

Minulla on neuleliivin alla valkoinen Evamari kauluspaita 

 

Evamari kauluspaita

Evamari on rento kauluspaita, joka toimii loistavasti alaosan päällä. Paita on reiluhkon kokoinen ja malliltaan suora. Helma on kauniisti pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman kohdalle/alapuolelle. Paidassa on rintatasku ja hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Hihansuissa on leveä kantti, jonka voi kääräistä, jos haluaa. Olkasaumat on laskettu. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkon kokoinen.

 

Kardinalo neuletakki

Kardinalo neuletakki on upea. Neuletakissa on shaalikaulus ja neuletakin edessä on taskut. Olkasaumat ovat reilusti laskettu ja hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Malliltaan neuletakki on suora ja reiluhko. Neuletakin reunaa kiertää tyylikäs resorineulos. Neuletakki ylettyy pepun alapuolelle. Minulla on neuletakista päällä koko XS.

 

Helppoa ja aina toimivaa Saara toppia löytyy myös beigenä. Saimme lisää Saara toppia myös punaisena ja vaaleansinisenä.

 •  Saara toppi € 46,00 beige, punainen ja vaaleansininen

 

Katan lemppariasut

Minä arvostan vaatteita, jotka ovat helppohoitoisia. Pidän myös väriharmoniasta eli tykkään pukeutua niin, että asu on samaa sävyä. Rakastan valkoisia tennareita/lenkkareita, koska minusta ne raikastavat asun kuin asun. Saman asian koen, kun puen päälleni valkoisen kauluspaidan. Olen myös midihame fani, tunnen niissä olevani kotona. Pidän laadukkaista neuleista, ne tuovat asuun ripauksen ylellisyyttä. Tässä syy, miksi nämä asut ovat minun lempparituotteitani.

Alla olevat Gabby tennarit ovat myös minun lempparini. Ne sopivat jalkaani ja pidän niiden lähes 5 cm korkeasta pohjasta

 

Gabby tennarit

Gabby tennarit ovat upeat. Pohjan korkeus on lähes 5 cm ja yksityiskohtana on kullanväri. Nauhojen reiät ovat kullanväriset, samoin nauhojen kuja edessä ja kantapään kohdalla oleva yksityiskohta. Tennarit ovat hyvät jalkaan ja ne vastaavat omaa kokoa.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

 1. Neuleliivi on todella tyylikäs ja monikäyttöinen! Taittaako Kata sinun hiuksesi nykyisin vähän punaiseen? Viikonlopun kuvissakin oli hento punainen häivähdys. Vai onko kuvien väreissä jotain erilaista? Upeat, terveen näköiset ja kauniin väriset hiukset sinulla.

  • Hei Marianne, minustakin neuleliivi on aivan ihana 🙂 Ei, punaiseen hiukseni eivät taita, mutta harmaaseen kylläkin. Minä en pidä itselläni punaisesta hiuksissa, joten sitä ei tulla minulla koskaan näkemään 🙂 Silloin reilut 20 vuotta sitten kun minulla on tummat hiukset, niin silloin niissä oli tummanpunaista vivahdetta. Se oli silloin muotia, mutta ei sen jälkeen ole punaista ollut. Kiitos, hiukseni ovat todella hyväkuntoiset, josta sekä minä että kampaajani Kata olemme ihmeissämme. Mukavaa viikkoa, Kata

   • Jep, muistan ajan, kun punaiset hiukset olivat muotia. No, kuvissa punasävy heijastuu jostain muualta… Arvelin vain, olisitko silver -shampoon asemasta käyttänyt pearl -shampoota. Jotkut sitä kehuvat kovasti.

 2. Ankeaa ”sad beigeä”, joka tuntuu olevan kaikilla influenssereilla nyt muotia. Väri ei todellakaan pue värianalyysissä talvea. Onneksi Doppista löytyy aina myös värejä, kuten pinkkiä, punaista ja sinisen sävyjä. Kiitos siitä.

  • Hei Minna 🙂 Beige on minun lempivärini valkoisen, luonnonvaaleiden sävyjen, mustan ja punaisen lisäksi. Koen beigen ajattoman tyylikkääksi ja hienostuneeksi väriksi. Kyllä väriä löytyy ja löytyy myös hillittyjä värejä. Minusta on kiva, että on kaikille jotain. Kaikille ei sovi samat värit ja samat malli ja se on ok 🙂 Mukavaa viikkoa, kata

 3. Helppokäyttöisiä yhdistelmiä.Neuleliivi miellyttävä asuste.

  • Hei Annamaija, jep! Kivoja yhdistellä ristiin. neuleliivi on tosi kiva, myös mekkojen päällä. Mukavaa viikkoa, Kata