Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nova takkimekon stailaus arkeen ja pieneen menoon

Tämä mekko kuuluu taas sarjaan ”ei iske henkarilla, mutta päällä 10/10”. Kun tämä mekko saapui liikkeeseen, niin mietin, että hmm…että tällainen kuosi sieltä tuli. Päätin pukea mekon päälleni ja samassa kun se oli päälläni, vieläpä jopa ilman kenkiä, tuli hyvä olo! Tunsin heti, että ihana, tässä mekossa viihdyn ja väri tuntui ihanan raikkaalta ja hehkuvalta. Mekosta tuli niin hyvät fiilikset, että tein siitä pienen Reel videon, missä stailaan takkimekon arkeen ja pieneen menoon. Reel video löytyy postauksen lopusta.

 

Meille on saapunut jo kevään aurinkolaseja. Nämä päässäni olevat Eleyna aurinkolasit ovat minun lempparit. Ihastuin niiden beigen värisiin sankoihin. Minulta löytyy muutamat kullanväriset, ruskeat ja musta sankaiset aurinkolasit, joten nämä beiget ovat loistava lisä kokoelmaani. Saan välillä kommentteja aurinkolaseistani ja kyselyitä, miksi käytän aurinkolaseja kuvissa myös talvella. No, minäpä kerron! Aurinkolasit ovat minulle tärkeä asuste. Rakastan aurinkolaseja, ihan kuten laukkujakin. Lasken molemmat asusteet samaan kategoriaan. Aurinkolasit tuovat asuun pienen piristysruiskeen ja pisteen iin päälle sekä kuvissa että livenä. Toinen pointti on se, että en meikkaa joka päivä silmiä eli kun laitan aurinkolasit, ei meikkaamattomuus haittaa. Ilman silmämeikkiä, varsinkin videoilla, jäävät kasvot utuisiksi ja unisiksi, siksi silmämeikki on tärkeä.

Varsinkin kesällä, meikkaan kasvot, mutta silmät jätän meikkaamatta, koska käytän aurinkolaseja

Aurinkolasit € 34,95 löytyvät täältä.

 

Nova takkimekko

Nova takkimekosta löytyy valkoisen lisäksi vihreätä, vaaleansinistä ja ripaus mustaa. Takkimekossa on napit ylhäältä alas saakka. Mekossa on kaulukset ja 3/4 osa mittaiset hihat. Mekko istuu kauniisti rinnan sivusta ja vyötäröstä ja levenee vyötärön jälkeen alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Mekkoon kuuluu vyö. Katalla on mekosta päällä koko 34.

 

Reel videolla olevat tuotteet:

Katso Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Jep, ihanat värit! Mukavaa päivää, Kata