Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vekkihelma paitis ja tyylikkäät legginsit

Nämä tuotteet toimivat yhdessä ja erikseen. Paitis on perustuote kivalla vekkitwistillä ja housut ovat super mukavat legginsit. Minä olen aina tykännyt ”peplum” tyylisistä helmoista yläosissa ja jakuissa. Ne korostavat vyötäröä ja ovat naisellisia.

 

Sophia vekkihelma paitis

Sophia paitis on super kaunis ja jonka katseenvangitsijana toimii paitiksen vekattu helmaosa. Paitiksessa on napit edessä, nappilistan alla. Ylin nappi on kaunis sävy sävyyn oleva nappi ja samat napit toistuvat leveissä rannekkeissa. Paitis istuu kauniisti rinnan kohdalta ja vyötärön kapeimmalta kohtaa alkaa vekattu helmaosa. Paitiksen takana on sisäänotot ja poikkileikkaus ja helma on hieman A-linjainen.

 

Sophia paitiksessa on kauniit napit hihansuissa. Myös ylhäällä kauluksessa on samanlainen nappi eli jos kauluksen haluaa laittaa kiinni, näkyy nappi vieläkin paremmin.

 

Sophia paitista löytyy koot 34-46. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paitis on hieman pienempi kuin normaalisti. Rinnanympärykseen tulee jäädä muutama sentti tyhjää tilaa, ettei rinnankohta ”irvistä”. Muistathan aina venytellä ja silotella paitikset kun otat ne pesukoneesta. Jos paitikset kuivaa henkarilla ja tekee kuosittelun ja siloittelun huolella, voi jopa päästä silittämisestä.

 

Vekkihelma paitiksen alaosana toimii kapeat housut tai hame

 

Anna legginsit

Anna legginsit ovat housut, joissa ei ole vetoketjua eikä nappeja eikä taskuja. Legginseissä on korkea vyötärö ja vyötärönauhan sisällä on kuminauha. Housut istuvat napakasti ja lahkeet kapenevat alaspäin. Nilkoissa on hieman väljyyttä eli legginsit eivät ole ihan pohkeen jälkeen jalkaa nuolevat. Legginseistä suositellaan ottamaan yhden koon pienemmät kuin normaalisti käyttää. Jos Dream farkut ovat tutut, tulee näistä ottaa sama koko kuin Dream farkuista. Minulla on legginseistä päällä koko 32. Kangas joustaa ja kankaan pinta on ”pikeemäinen”.

Anna legginsit toimivat myös Mandy saappaiden kanssa

 

Lahkeet ovat kapeat, mutta eivät ihan slimmit nilkoista. Jos haluaa ihan kapeat legginsit nilkoista, tutustu Rosabel legginseihin täällä

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Vekkihelma paitis on viehättävä. Tyylikäs ja vekit antavat ilmettä asuun. Musta on style, mutta valkoinen raikas.

    Anna legginsit eivät ole ihan tavalliset leggarit vaan juju piilee lahkeissa. Mielestöni pääset oikeuksiinsa korkokenkien kanssa. Rosabel legginsit hyvä sujauttaa saappan kanssa jalkaan, mutta kummatkin käyvät niin saappaan kuin korkkareiden kanssa. Stylet asut.

    • Hei Jaana! Kiitos, minustakin on ihanan selkeät asut ja stylet. Nämä toimii aina ja paidasssa on hauskaa twistiä. Twisti tuo asuun hauskuutta, se ei ole tylsä 🙂 Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Jep, paidan helma on viehättävä! Kata