Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman Violet mekot saapuivat!

Näitä on odotettu! Violet mekkoa löytyy nyt punaisena, sinisenä ja mustana. On kyllä niin ihanaa, kun odotatte meidän omia Doppwoman mekkoja. On super palkitsevaa kuulla, että kaapistanne löytyy monta Doppwoman mekkoa tai Doppwoman mekot ovat lempparimekkoja.

Jersey materiaalisesta Violet mekosta on valmistettu myös uusi Olivin vihreä väri!

 

Violet mekossa on ihanat hihansuut

 

Tämä punainen sävy on kirkas ja puhdas, todella upea sävy!

 

Olivi on uusi Violet mekon väri!

 

Violet mekko

Violet mekko on hieman slimmattu vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se menee suht suorana alaspäin helmaa kohden. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät, kyynerpäiden alapuolelle ylettyvät hihat. Hihojen reunoissa on pieni fyrrykantti. Mekko ylettyy polveen. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea, mekko ei saa olla ihan vartalonmyötäinen. Mekko joustaa. Minulla on mekosta päällä koko S.

S koko on mitoitettu minun mittojen mukaan

 

Violet mekko on hieman paksumpaa trikoota eli jersey kangasta. Mekko joustaa ja on ihana iholla. Mekko tulee pestä 30 asteessa, linkous 600 kierrosta/min ja kuositus kosteana pituus- ja leveyssuunnassa. Silitys oman maun mukaan.

 

Tummansininen väri on kaunis ja aina toimiva. Tällaisille jersey mekoille on aina käyttöä, ne eivät ole liian ”hienoja” vaan ne voi pukea myös arkeen!

 

Violet mekko mustana on toimiva ”pikkumusta”, mutta hieman rennompi jersey materiaalinsa puolesta

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Wau mikä punainen ilmestys! Upea ja jötti muistijäljen verkkokalvolleni ja mietintään meni.

  Oliivin vihreä on rauhallisen tyyni ja tyylikäs väri tässä mekossa. Musta ja tummansinen klassiset ja ajattomat.

  Vaikea valinta, jos olisi otettava vain yksi mekko. Äkkiseltään en pystyisi ainakaan minä päättämään mikä se näistä olisi.

  Mekon pituus hyvä, hihat ihanat ja kaulus sopii nakutettuna töhän malliin. Happea pitää tähän mekkoon jäädä eikä se saa olla nakinkuori vaan sensuellinen keimaleiva ja kepeä.

  Upeaa työtä ovat suunnittelijat tehneet Violet mekkoa synnyttäessä. Tämä malli jatkoon ehdottomasti, vaikka väri ja kankaan kuosi vaihtelisi.

  • Hei Jaana! Punainen on kerrassaan upea! ja muutkin värit toimivia. Violet on suosittu malli enkä yhtään ihmettele. Rakastan myös, kun mekon ja vartalon väliin jää tyylikkäästi happea. Mukavaa iltaa, Kata

 2. Räväkkä punainen,rauhallinen olivi,musta pelastaa monta menoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *