Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi Doppwoman mekkomalli Vera

Uusin Doppwoman mekkomallistomme mekko on Vera. Vera on kuin eilen esittelemäni Violet mekko, mutta kuitenkin fiilikseltään erilainen. Vera mekkoa on tällä haavaa valmistettu musta ja tummansininen.

Video mekoista löytyy postauksen lopusta!

 

Violet ja Vera mekon erot

Mekkojen mallit ovat samoja ja ero on mekkojen materiaalissa. Violet mekot on valmistettu joustavasta jersey kankaasta. Vera mekot on valmistettu juhlavammasta ns. pukulaadusta. Vera mekko on materiaaliltaan juhlavampi mekko kuin Violet mekko.

 

Vera mekko

Vera mekossa on O-kaula-aukko ja vajaamittaiset hihat. Hihansuissa on pieni fyrrykantti. Mekko on istuva rinnan kohdalta ja linjakas vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Vartalo saa mekossa kauniin linja. Mekon selkäosassa on pitkä vetketju eli mekko puetaan alakautta päälle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Doppwoman Olivia mekko on samaa materiaalia kuin Vera mekko. Olivia mekkoa löytyy tummanvihreänä, sinisenä ja mustana. Runko mekoissa on sama, mutta hihat ovat erilaiset.

DW Olivia mekot löytyvät täältä.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Violet, Vera ja Olivia laittavat monen pään pyörälle eikä vain minun, joka mykistyneenä tiirailee taas näitä luomuksia. Huikeita luomuksia!

    Vera mekon malli on style ja vörit takuuvarmat, mutta toden totta kangas on juhlavampi kuin Violetin, mutta samaa kuin Olivian.

    Upeita mekkoja ovat kaikki ja jokaiselle jotakin. Kyllä on tehoduo tehnyt taas yhdessä mahtavan mekkosarjan. Nyt vaan miettimään haluaako räväyttää punaisella mekolla vai olla hillitty oliivina tai toisella vihreällä vai olla ikuinen klassinen ja valita sininen tai musta. Valitseepa minkä tahansa, niin ainakin mekko on tyylikäs, kaunis ja rakkaudella suunniteltu sekä valmistettu meille Doppwomaneille.

    • Hei Jaana! Ihanaa kun mekot miellyttävät silmää 🙂 minustakin mallit ovat loistavia ja matsku sekä värit oman elämäntyylin mukaan. Se on totta, rakkaudella näitä suunnitellaan! kata

    • Hei Annamaija! Kiitos, samaa mieltä ollaan 🙂 Kata