Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nelly sarja ja reel video

Stailasin tämän Nelly sarjan videolla, joka löytyy postauksen lopusta. Yhdistin sarjaan vaalean neuleen, joka on hameeseen täydellinen. Nappasin stailaukseen mukaan myös mustan Adian pukusarjan eli Adian bootcut housut sekä jakun. Adian sarja löytyy täältä.

 

Minulla on päällä kaksiosainen asu eli paita ja hame. Kun saman sarjan tuotteet yhdistää yhteen, saa asusta yhtenäisen ”mekon” ja sitten niitä voi myös käyttää erikseen. Usein kaksiosainen asu mielletään arkiseksi, mutta kun yläosa ja alaosa on samaa sarjaa, on asu juhlava.

 

Nelly paita nauhalla

Nelly paidassa on nauhat vasemmalla puolella kaulusta. Nauhat ovat suht lyhkäiset, joten ne voi sitoa tuplasolmulle. Paidassa on pitkät hihat ja malliltaan paita on hieman slimmattu vyötärön kohdalta eli paita on kauniin linjakas. Paita on hieman pidempi, se ylettyy reippaasti lantiolle. Paidan niskassa on vetoketju. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Nelly midihame

Nelly midihame on kevyt ja loistavan mallinen kivoilla taskuilla. Taskut on tuotu sivusta hieman edemmäs, joka onkin loistava asia. Tällöin taskut eivät aukea sivuista eivätkä ns. levennä lantion kohtaa. Hameen vyötärönauha on edestä sileä ja takaosassa on kuminauha. Hame levenee kevyesti alaspäin. Minulla on hameesta päällä koko 34.

 

Nelly paita sekä hame löytyy myös army green värissä täältä.

 

Nelly midimekko

Nelly midimekko on juhlava. Mekossa on O-kaula-aukko. Hihat ovat aavistuksen lyhkäisemmät, ranteet tulevat kauniisti näkyville. Mekko on hieman leveämpi lantion kohdalta, mutta sen jälkeen se kapenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Mekon selässä on vetoketju. Mekko on malliltaan leveähkö ja reippaan kokoinen. Mekko toimii ilman vyötä sekä vyöllä. Mekosta tulee ottaa vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti. Myöskään mekon hihat eivät ole kapeat. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Jos mekko tuntuu liian leveältä, voi vyötärölle pukea vyön. Vyö tulee pukea vyötärön kapeimpaan kohtaan, näin vartaloon tulee kaunein linja.

 

Mekon väritykseen paras korusarja on hopea ja valkokulta

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Olet kyllä oikea miksauksen mestari Kata!

  Ihailen sinun värisilmääsi, tyylitajuasi sekä ammattitaitoasi, kun valitset liikkeeseesi vaatteita, suosittelet asiakkaalle asuja ja valitset blogiisi huikeita kokonaisuuksia. Ei ihme, kun olet ikäsi ollut tekemisissä vaatteiden kanssa ja varmaan geeneissäkin on jotain perää.

  No olen kyllä joskus törmännyt putiikin pitäjiin, joilla ei ole mitään sinun kaltaisiasi taitoja, jotka ovat äidinmaidosta muka saaneet kutsumuksen muoti ja vaatealalle. Sinä olet kyllä aivan mestari luomaan erilaisia kokonaisuuksia eri tilanteisiin erilaisille ihmisille; eri kokoisille, eri tyylisille jne. Tosi upeeta työtä teet!

  Tämän päivän asut on hyvä osoitus, että kaksiosainen asu toimii niin arkeen ja juhlaan sekä on yhdisteltävissä erilaisiin muihin asuihin, kun vaan osaa sen taidolla tehdä.

  Hyvin alkoi tämäkin aamu blogia lukien, videota fiilistellen eikä haittaa syksyn sumu ja tulo. Nyt sai oma pääkoppani ajateltavaa mitä tarvitsee ja miten taidolla yhdistelee. Ihan mieletön osoitus taas, että sinä Kata teet työtäsi koko sydömellä ja joka solullasi sekä täydellä tunteella.

  Ihan onnenkyynel vierähtää poskelle, kun tietää Doppin olevan lähellä; blogissa, somessa, verkkokaupasssa sekä ihan kulman takana kotiani. Aikuisen naisen herkkukauppa, missä tuntee itsensä aina prinsessaksi ammattitaitoisten käsissä ja palvelu on ihan huippuluokkaa samoin kuin vaatevalikoimakin. Kiitos, kumarrus ja olen ihan sanaton: mykistyn onnesta.

  • Hei Jaana! Voi kiitos 🙂 Se on totta, töitä tehdään sydän mukana. Ihanaa kun tykkäsit videosta ja miksauksista. Se on kaiken a ja o, että asuja voi yhdistellä yhteen ja erikseen. Mitä enemmän asukokonaisuuksia saa rakennettua muutamista asuista, se on parasta. Iso, iso kiitos! Kata

  • Hei Annamaija 🙂 Mustavalkoisuus toimii aina ja on tyylikästä 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *