Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Gabin babyshower juhlat vlogi

Lauantaina 9.9 vietettiin Gabin babyshowereita. Nämä olivat minun ensimmäiset babyshowerit, koska silloin 28 vuotta sitten, kun nuorimmaiseni syntyi, ei tällaisia juhlia vietetty. Juhlat järjestetään usein yllätysjuhlina tulevalle äidille, mutta Gabi halusi että me järjestämme juhlat itse. Juhlat pidettiin Gabin ja hänen aviomiehensä kodissa. Juhliin oli kutsuttu yli 20 naista.

Sen enempää en juhlista kerro tässä blogitekstissä, vaan olen tehnyt päivästä vlogin eli videopostauksen, joka löytyy TÄÄLTÄ!

 

Niin kaunista!

 

Kaunis Gabi <3

 

Tarjottavaksi oli suolaista

 

Rose shamppanjaa

 

ja aivan ihana täytekakku ja cupcaket

 

Ihanat juhlat!

Katso ”Katan päivä” vlogi!

Jos tykkäsit vlogista ja hauaisit nähdä ja kuulla lisää vlogeja, niin kerrothan!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hei, ehdottomasti lisää vlogeja!!!
  Tuota oli kiva katsella ja kuunnella. Se aivan tempaisi mukaansa ja toi hyvän fiiliksen.

  • Hei Helena! Voi kiitos! Ihanaa kun tykkäsit. Tehdään lisää, seuraava tulee Rukalta 🙂 Kata

  • Hei Annika! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Ja Gabi kiittää! Kata

 2. Oi mitkä onnenkyyneleet vierivät katsoessani videota. Ihana, ihana video ja miten hillityn kaunista sekä tyylikästä juhlissa oli.

  Pian päättyy Gabin pitkä odotus ja edessä on törkeä pesti: äidiksi tuleminen, kerran äiti, aina äiti tai niin kuin tyttäremi sanoo minulle: kerran kanaemo, aina kanaemo, kun huolehdin hönestä.

  Onnellista odotusta ja kylläpä Gabi hehkui odottavana äitinä. Kaunis, kaunis Gabi, jonka onnellisuus sekä hyväolo kumpuaa sisältä päin saaden hänet loistamaan.

  Voin vain kuvitella kuinka Kata ja The Family ottavat uuden perheenjösenen hellään huomaansa. Lapsella tulee aina olemaan iso, nauravainen, eläväinen tukijoukko ympärillään tarjoamassa syliä, apua ja kannustusta. Perheen koirat varmaan myös hullaantuvat babysta.

  Oi, onnea odotuksen loppumetreille Gabille sekä kaikkea ihanaa tulevalle, uudelle aikakaudelle. Katalle malttia ja rauhallisuutta, että et ihan pakahdu onnesta palasiksi. Uusi ajanjakso Katankin elämässä, kun saatte uuden perheenjäseneen ihanan eläväiseen perheesseenne. Baby kulkee teidän seikkailuissanne heti mukana ensimmäisestä alkumetristä asti hurmaten kaikki siitä olen aivan varma.

  • Hei Jaana! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit videosta 🙂 Gabi on kyllä niin kaunis ja uskomatonta, mikä kunto hänellä on. Hän vetää jonon etunokassa kun olemme kävelleet pitkin Rukan tuntureita 🙂 Olemme kyllä niin innoissamme koko perhe ja haluaisin tottakai malttamattomana että vauva syntyisi nyt ja heti! Vielä reilut pari viikkoa pitää jaksaa odottaa. Kata

 3. Kauniit juhlat tarjoiluineen ym.Taitaa tyttö olla syntymässä vaaleanpunaisestq väristä päätellen.

  • Hei Annamaija! Kiitos ja kyllä, tytöntyllerö on luvassa 🙂 Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *