Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Eleettömän tyylikäs Rastina

Olen saanut lukuisia viestejä Instagramin kautta, kun olette kesän aikana kyselleet päälläni olevasta army green värisestä pörröisestä neuletakista. Neuletakkia löytyi meiltä keväällä, mutta sitten ne loppuivat. Army green väriä ei enää valmisteta, mutta neuletakkia valmistetaan tyylikkäässä mustassa värissä sekä ihanassa viinissä.

 

Puin Rastina neuletakin päälle, vyötärön kohdalle vyön. Olen huomannut, että paljaalla iholla neuletakki valahtaa alaspäin eli se ei pysy aina päällä, koska iho on liukas. Jos  neuletakin alla on hihallinen paita, ei neuletakki ole liukas ja se pysyy hyvin päällä. Joten vyöllä neuletakki pysyy paljailla käsivarsilla hyvin päällä.

 

Chino Flex housut

Chino Flex housut ovat rennot ja tyylikkäät housut. Housuissa on korkea vyötärö ja vyötärönauhan sisällä on leveä kuminauha. Housujen sivuissa on taskut. Housut ovat löysähköt ja lahkeet kapenevat alaspäin. Minulla on housuista päällä koko 34. Housuissa tulee olla hieman väljyyttä.

Väricombo näin, että alaosa on vaalea ja yläosa on tumma, on minusta super style! Usein se on toisinpäin eli alaosa on tumma ja yläosaksi puetaan vaaleaa

 

Rastina neuletakki

Rastina neuletakki on super kaunis. Neuletakki vain ”heitetään” päälle. Siinä ei ole nappeja eikä taskuja, se on eleetön joka sopii monen asun kanssa. Minulla on neuletakista päällä koko XS. Neuletakki on reiluhkoa kokoa, mutta niin sen kuuluu ollakin. Neuletakista voi ottaa yhden koon pienemmän tai oman koon, fiiliksen mukaan.

 

Rastina neuletakin alla minulla on musta Alena nauhapaita. Alena nauhapaitaa on saatavilla myös vaaleana. Hame on Elle midihame, joka on super pehmoinen ja style. Glitter tennarit on loppuunmyyty.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

    • Hei Hanna! ihanaa kun tykkäsit, kiitos 🙂 Kata

  1. Rastina neuletakki, Chino Flex-housut, Alena paita, Elle hame sekä Camilla toppi; kaikki vaatekaapin loistavia perusasuja. Erilaisilla korvakoruilla tuo asuun samoin kuin vyöllä uutta sörmää. Viininpunainen on ihana pirise tummuvaan syksyyn. Taas mahti postaus ja hyvät vaatekappaleet millä pyörittää työviikkoa eteenpäin miksaillen mielensä mukaan.

    • Hei Jaana! Totta, näitä voi sekoitella eri asujen kanssa. Ihania tuotteita! Mukavaa iltaa, kata

  2. Onko MAC Chino Flexejä tulossa mustana?

    • Hei Riitta! Ei ainakaan tällä haavaa ole tulossa. Dream ligginsit olivat samaa matskua näiden housujen kanssa. Mukavaa iltaa, Kata

    • Hei Annamaija 🙂 Väri on upea ja muutenkin Rastina neuletakki on kerranssaan herkullinen 🙂 Kata