Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Loistava toppi idea!

Delphina topissa on loistava idea! Toppi on tarkoitus pukea esim. neuleiden alle. Tämä on super kätevä, kun nyt löytyy paljon lyhkäisiä neuleita. Jos neule tuntuu liian lyhkäiseltä, niin ongelma ratkeaa sillä, kun neuleen alle pukee tämän topin. Samoin jos haluaa pepun piiloon, niin tämä toppi piilottaa senkin 🙂 Toppi toimii housujen kanssa, mutta voisin pukea sen myös kapean hameen päälle. Sovitin topin päälle jakkua ja toimi se jakunkin alla, varsinkin jos jakussa on tuplarivi napitus. Tällöin jakku pysyy suht kiinni edestä ja topin poikkileikkausta ei huomaa, ainoastaan topin kiva pituus tulee esille.

 

Delphina toppi on joustavaa puuvillaa yläosasta, vyötärön kohtaan asti. Tämän jälkeen materiaali muuttuu kankaiseksi. Edessä on napit ja topin helma on kauniisti pyöristetty. Toppi ylettyy reippaasti pepun alle. Minulla on topista päällä koko S. Toppi vastaa normaalia kokoa.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

14 kommenttia

 1. Valkoista toppia ei ollut enää muuta kokoa kuin xs. Tuleeko lisää kokoja. Olisin tilannut valkoisen, mutta nyt tilasin mustan.

  • Hei Eija! Kun saamme lisätilauksetkin eteenpäin niin päivitämme verkkokappamme eli seuraathan sitä noin viikon kuluttua niin nähdään mitä kokoja on saatavilla 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Hei, verkkokaupassa ei ollut XL kokoa, onko sitä tulossa lisää? Tilaisin mustan, jos sopivaa kokoa tulee. 42-44 kokoiselle.

  • Hei Anu 🙂 Kaikki on jo myyty mutta laitamme verkkokauppaan loput koot, kun tiedämme jos jotain jää yli. Seuraathan verkkokauppaa viikon kuluessa 🙂 Kata

 3. Vaatekokoni on 40 ,minkä kokoisen Topin voisin tilata?

  • Hei Hilkka, Koko L on sama kuin koko 40. katsothan mitata verkkokaupasta, niin silloin asia on ihan varma.
   Mukavaa päivää, Kata

 4. Nämä topit tulevat todella tarpeeseen ja käyttöön!Hyvä lisä helppoon pukeutumiseen.

  • Hei Kirsi! Kiva kuulla, ne ovat käteviä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 5. Yes, tässä toppi mitä olen kaivannut neuleiden ja jakkujen alle näin alkusykyksi.

  Peppu piilottuu, mutta hiki ei taatusti yllätä ja näyttää puetummalta. Toimii niin hameen kuin housujen kanssa ja luo siistin, tyylikkään ja virallisemman ilmeen. Molemmat värit hyviä perusvärejä ja taatusti tuovat iloa sekä ilmettä monen pukeutumiseen. Ihana uutuus ja pakko tulla kokeilemaan.

  • Ihan uskomatonta, koska juuri tänään ajattelin, että tällainen toppi olisi hyvä lyhyiden neuleiden alla ja tässähän se nyt on.

   • Hei Mirva! Telepatiaa, eikö vain 🙂 toppi on tosiaankin kätevä 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Jaana! Just näin, tyylikäs ja hikeä ei pukkaa 🙂 Tervetuloa! kata

  • Hei Annamaija 🙂 No jep, superkätevä 🙂 Kata