Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn takkiesittely!

Kulunut elokuu oli kuulemma lämpöisempi kuin viime vuonna. No, siihen en ota kantaa, mutta olisikohan se ollut vähäsateisempi kuin viime vuonna, niin sitä en usko. Syksy tekee tuloaan ja on aika katsastaa oma vaatekaappi, mitä se pitkään syksyyn ja talveen on vailla. Tässä postauksessa esittelemme välikausitakkeja. Jos talvi on leuto tai autoilee, niin näillä takeilla pärjää koko talven. Paksumpia untuvatakkeja sekä villakangastakkeja esittelemme myöhemmin tämän kuun aikana. Takkien kanssa stailaamamme tuotteet löytyvät kertomuksineen verkkokaupastamme.

Postauksen lopusta löytyy kattava videoesittely postauksen takeista

 

1. Chea pitkä tikkitakki; musta

Chea on kevyt vanutakki, joka ylettyy juuri polven alapuolelle. Takissa on kullanvärinen vetoketju edessä. Kullanväri ei ole kovinkaan kirkas, se vivahtaa hieman messinkiin. Vetoketju on kaksisuuntainen ja ylettyy kaulukseen asti eli sen saa hyvin suojaamaan kaulaa. Takin sivuissa on taskut ja sisällä, vyötärön kohdalla on nauhakuja ja stopperit eli nauhaa voi kiristää vyötärön kohdalta mielensä mukaan. Takki on reilua kokoa ja siitä voi ottaa yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti käyttää. Minulla on takista päällä koko 34.

 

2. Chea pitkä tikkitakki; vaalea

 

3. Olia lyhyt tikkipusakka; musta

Olia takki on super kevyt ja takki, joka on helppo pukea päälle. Takki on myös loistava vaikkapa talvella ulkomaan matkailuun. Takin edessä on sävy sävyyn vetoketju. Vetoketjun saa ylös asti, pystykauluksen reunaan saakka kiinni. Takin sivuissa on taskut. Malliltaan takki on suora ja loppuu lantiolle. Minulla on takista päällä koko 34, takki vastaa normaalia kokoa.

 

4. Olia lyhyt tikkipusakka; tummansininen

 

5. Cea pusakka hupulla

Cea pusakka on kevyt takki, jossa on huppu. Takin sivuissa on taskut ja edessä oleva vetoketju on sävy sävyyn takin kanssa. Hupun reunassa sekä takin helmassa on kiristettävä nauha stoppareilla. Näin hupun saa tiiviisti päähän ja helman saa pussimaiseksi ja hieman lyhkäisemmäksi jos haluaa. Minulla on takista päällä koko 34. Takki vastaa normaalia kokoa.

 

6. Melville takki hupulla

Melville takki on tyylikäs untuvatakki, mutta se ei ole paksu ja raskas. Takissa on kullanvärinen vetoketju ja painonapit. Kulta ei ole keltaisen sävyinen, vaan on vaalean kullansävyinen. Hihansuissa on pehmoiset resorit ja takin huppu on irroitettava. Hupun saa irti vetoketjulla. Takki on hieman slimmattu rinnan ja vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Takin edessä oleva vetoketju on kaksisuuntainen. Takissa on kaunis, V-mallinen leikkaus. Helma on pyöristetty ja sivuissa on myös vetoketjut. Minulla on takista päällä koko 34.

 

Millaista takkia sinun vaatekaappisi tarvitsee?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Osuva postaus taas jälleen kerran. Aamut viilenee sen olen huomannut ja vetäissyt itse jo kevyen lyhyen untuvatakin päälleni koiran kanssa mennessäni aamulenkille.

  Katsastelin jo takkini läpi ja osan hyvästelin laittaen kiertoon. Nyt sitten pähkäilen millainen sen uuden syystakin pitäisi olla hupullinen vai ei, lyhyt vai pitkä, slimmattu vai ei ja sitten on vielä värin valinta. Huh, tämö köy ihan työstä. Onneksi tuli tämä postaus juuri nyt, niin voi viikonloppuna miettiä.

  Nyt kun luin postauksen, katselin videon, tiirasin kuvat läpi, niin pituus tuli päätettyä: pidempi malli. Väri vielä hakusessa vaalea vai tumma sekä huppu vai ei?

  Kaksi nousi omaksi suosikiksi ja täytyy piipahtaa niitä katsastamassakin; Chea vaalea pitkä tikkitakki sekä Melville takki hupulla. Nyt pähkäilen, kun toinen on vaalea huputon ja toinen taas tumma malli. Entäpä jos olisi myssy, pipo tai hattu, niim huppua ei tarvitsisi?Onko se vaalea liian arka väri ja sopiiko se syksyyn? Miksei sopisi ja olisi vaihtelua.
  Tiukkaa mietintää tulee olemaan.

  Postauksessa vilahteli vaikka mitä; ihania mekkoja, paitoja, hameita, housuja, kenkiä, huiveja ja laukkuja. Ehdottomasti katseltava kaikki rauhassa läpi.

  Vielä kun tulisi hattu, myssy, pipo esittely sekä kenties hanskat että huivitkin esiteltyä, niin syksy voisi tulla, mutta kuivan kuulaana kiitos. Kosteus, sade ja tuuli, ei kiitos, mutta toisaalta se on vaan asenteesta ja vaatetuksesta kiinni kestääkö syksyn tulon. Syksy tulee; halusitpa tai et. Nyt siirryn miettimään mikä on syystakkini.

  • Hei Jaana! Takit ovat ihania, koska ovat juuri sellaisia helppo pukea päälle vaikkapa koiralenkille ja toki muutenkin. Suomen syksy, talvi ja kevät on niin pitkiä, että muutama erilainen takki on hyvä olla kaapissa. Tikkitakkeja on helppo pestä, untuvatakit ovat asia erikseen. Niiden pesu vaatii jo taitoa tai paremminkin kuivatus, jotta niistä tulee taas muhkeita. Pipoja ja huiveja on tullut jo isot kasat, mutta hieman vielä odotellaan. Ensi viikolla on lämpöäkin vielä luvassa 🙂 mutta syksy tulee, se on varma asia. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Clarah neulemekko kauniin ruskea,Olia lyhyt tikkipusakka neulemekon kanssa täyskymppi.

  • Hei Annamaija 🙂 Jep, asu on super kaunis 🙂 Luonnonvaalea ja suklaan ruskea ovat kauniit yhdessä. Mukavaa sunnuntai-iltaa 🙂 Kata