Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syysvärit Doppwoman Olivia mekosta saapuivat!

Keväällä lanseerasimme uuden ns. Juhlamekko sarjan. Sarjaan kuuluu päälläni oleva Olivia mekko sekä Wilhelmina mekko. Keväällä sarjaan kuului myös Cecilian fyrryhihamekko. Wilhelmina mekkoa on tulossa mustana, samoin Cecilian mekkoa. Mekot saapuvat parin viikon sisällä. Mutta jo nyt saapui Olivia mekkoa tumman vihreänä ja mustana sekä saimme lisää myös suosittua tummansinistä.

 

Vihreä väri on erittäin onnistunut!

 

Olivia mekko toimii työmekkona, mutta myös juhlamekkona. Mekko soveltuu mallinsa puolesta moneen menoon. Nyt syksyn ja talven tullessa, mekkoon voi yhdistää paksummat sukkahousut ja saappaat tai nilkkurit. Näin mekosta saa monikäyttöisen, koska kengäthän ratkaisevat miltä lookki tulee näyttämään.

 

Doppwoman Olivia mekko

Doppwoman Olivia mekko on suosittu mekkomalli ja se kuuluu DW juhlamallistoomme. Mekossa on O-kaula-aukko ja vajaamittaiset, hieman pussimaiset hihat. Hihansuissa on pieni kantti. Mekko on istuva rinnan kohdalta ja linjakas vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Vartalo saa mekossa kauniin linjan. Mekon selkäosassa on pitkä vetketju eli mekko puetaan alakautta päälle. Minulla on mekosta päällä koko S. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Musta Olivia mekko on se vaatekaapin ”pikkumusta” joka sopii koko talven moneen menoon. Mekko soveltuu myös surujuhlaan.

 

Mikä väri olisi sinun vaatekaapissasi kaikista käytännöllisin?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kauniin vihreä Olivia mekko suosikkini.Musta sopii moneen menoon iloon ja suruun.

  • Hei Annamaija 🙂 Vihreä on kerrassaan kaunis ja musta tosiaan menee menoon kuin menoon. Mukavaa iltaa, kata

 2. Onpa klassisen kaunis Olivia mekko.
  Tummansinnen aistikkaan tyylikäs, musta ajattonan kaunis ja vihreä sykähdyttävän syksyinen.

  Kaikki kolme mekkoa ovat kauniita ja kestävät ajasta toiseen, koska mekon malli on klassisen simppeli.

  Vaikea valita se yksi ja ainoa mekko, koska riippuu tilanteesta mihin mekkoa tarvitsee. Omassa vaatekaappissani on jo ajaton musta, tyylikäs sininen, mutta sykähdyttävä syksyinen vihreä puuttuu. Tätä mekkoa pitää harkita, tutkia ja tuumailla.

  Odotelen innolla Wilhelmiina ja Cecilian mekkojen tuloa. Missä välissä Kata ja Gabi taikovat nämä mekot? Olisi kiva olla kärpäsenä katossa kun tehokaksikko suunnittelee ja toteuttaa mallistonsa. Saataisiinko siitä postaus?

  • Onpa kauniita! Sininen ikisuosikki, mutta vihreä myös viehättää.

   Onko muuten Violet-mekkoa vielä tulossa jossain värissä?

   • Hei Merja! Ihanaa kun tykkäät 🙂 Kyllä on mustana, sinisenä, punaisena ja vihreänä ja toimitus ihan pikapuolin 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Jaana! Olivia on kerrassaan suosittu ja suosio piilii juuri sen klassisuudessa ja malli on todella hyvä. Se imartee kaikkia vartalotyyppejä. Uusi metsän vihreä on kaunis, loistava väri itseasiassa. Wilhelmina ja Cecilian tulevat tähän lähtöön ainoastaan mustina. Katsotaan, saadaanko joskus sellainen aikaiseksi. Nyt ollaan tehty jo ensi kevät eli kevät-24. Kiirusta pitää, kun Gabikin jää äitiyslomalle niin kaikki mallistot on oltava valmiina ennen h-hetkeä ettei tarvitse heti vauvan synnyttä ruveta taas töihin 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata