Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uusi väri Noor mekkosarjaan!

Noor sisarukset saivat perheeseensä uuden värin eli punaisen. Sisarusten värit ovat klassinen tummansininen ja tyylikäs musta. Noor mekko on kerännyt tänä syksynä suuren suosion sen tyttömäisyydellä. Salsahelmat ovat reippaita ja leikkisiä. Minulle tulee aina iloinen olo kun puen päälleni salsahelmaisen mekon.

Noor mekko on kiva arkimekko ja pieneen, rentoon menoonkin se soveltuu!

 

Hopean väriset Ateena korvakorut ovat ihanat punaisen mekon kanssa. Ateena korvakorut ovat klipsut ja ihanat, kun ne eivät purista korvanlehtiä

 

Minä olen ihan myyty, kun mekossa tai hameessa on taskut.  Itse asiassa olen vielä enemmän fiiliksissä hameiden taskuista.  En tiedä miksi, mutta jos pitää jotain sanoa, niin ehkä syynä on se, että hameissa taskut ovat harvinaisempia kuin mekoissa. Taskut tuovat rentoa fiilistä ja huoletonta olomuotoa, mutta ei kuitenkaan holtitonta olomuotoa 🙂

 

Antoinett Noor mekko

Antoinett Noor mekossa on sama materiaali kuin pallomekossa. Noor mekossa on O-kaula-aukko ja täyspitkät hihat, rannekkeissa on yksi nappi. Mekko on kauniisti vartalonmyötäinen ensimmäiseen poikkileikkaukseen asti, jonka jälkeen mekko levenee alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Helmassa on vielä yksi salsakantti. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Rinnanympärys määrittelee mekon koon.

 

Vyö sopii loistavasti ensimmäisen poikkileikkauksen päälle

 

Mikä väri Noor mekoista on sinusta kaunein? 

Katso video!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Ihan mykistyin Noor sisarusten punaisesta mekosta. Pirteä, iloinen ja tyttömäinen väri sekä mekko. Tämön mekon kuin vetöisee ylleen, niin vuodet karisee hartioilta pois, tanssijalkaa vipattaa, arjessakin soi samba sekä salsa.

  Vaikea valinta; riippuu monesta asiasta mikä näistä väreistä on suosikki. Jos fiilis on korkkarit kattoon, niin ehdottamasti punainen mekko. Sininen mekko ylläni olisin hillityn asiallinen ja uskottava, mutta mustalla mekolla mysteerinen ja salaperäinen lady. Upeita kaikki kolme.

  Uskon vahvasti, että mekkoihin sekä hameisiin ei ennen suunniteltu taskuja, koska ennen muinoin vaatteita suunnitteli
  miehet. Taskut mekkoihin ja hameisiin on keksinyt suunnittella, joku älykäs, takuuvarmasti naissuunnittelija. Olenkohan oikeassa? Niin tai näin, mutta täällä toinen, joka Katan lisäksi ihan fiiliksissä, jos on taskut mekoissa tai hameissa.

  Jee ja ihan fiilis katossa vieläkin eilisestä housujen esittelystä ja siitä, että vöitä aletaan taas käyttää. Vyöt on niin pop. Iskin silmäni myös Ateena korvakoruihin, mitkä kyllä passasi hyvin punaiseen mekkoon. Tosi chic!

  • Hei Jaana! No varmasti nainen on taskut keksinyt 🙂 On ollut kätevä nainen! Kaikki kolme mekkoväriä ovat tosiaankin ihania ja todella erilaisia. Värillä on fiilkseen iso vaikutus. Jep, minustakin vyöt ovat kerrassaan tervetulleita! Ne ovat asun piste iin päälle. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Räväkkä punainen syksyn piristeeksi.Musta vaikka iltamenoihin.

  • Hei Annamaija! Jep, punainen piristää päivän kuin päivän 🙂 Kata