Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sifonkimekon stailaus

Tämä on kyllä super kiva mekko. Tämä on yksinkertainen mekko, jonka jujuna on sifonkikangas ja sen yksinkertainen malli, joka sopii kaikille. Tämä mekko toimii ilman mitään ihmeellisiä asusteita, mutta mekko on myös sellainen, jonka voi tuunata omien menojen mukaan. Mekko siis taipuu juhlasta vapaa-aikaan.

 

Tein mekosta eilen illalla pienen stailausvideon. Stailasin mekon juhlaan, kaupungille, töihin ja vapaa-aikaan. Video löytyy postauksen lopusta.

 

Mekon hihat ovat läpikuultavat, jotka keventävät kokonaisuuden. Minua ilahduttaa mekon pehmoisuus. Se tuntuu hyvältä päällä. Mekko ei kiristä eikä purista mistään kohdasta vartaloa.

 

Melida sifonkimekko

Melida mekossa on vuori edessä ja takana, hihat ovat vuorettomat ja läpikuultavat. Mekossa on O-kaula-aukko ja vyötärön kapeimmalla kohtaa on poikkileikkaus. Poikkileikkauksen kohdalla on pienen pieniä vekkejä. Helmaosa laskeutuu kauniisti ja mekko loppuu pohkeiden alapuolelle. Mekko toimii midimekkona myös lyhkäisemmälle niaselle, koska mekko ei ole hurjan pitkä. Mekko tuntuu pehmoiselta päällä ja kangas on joustavaa. Minulla on mekosta päällä koko S. Rinnanympärys määrittelee mekon koon.

Videolla on myös tuotteet:

 

Katso stailausvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Monipuolinen pikkumusta arkeen ja juhlaan stailattuna.

  • Hei Annamaija! Se on juurikin näin 🙂 Kata

 2. Tämä sifonkimekko on kyllä ihmemekko! En olisi uskonut sen muuntuvan juhlasta vapaa-aikaan, mutta taitava taikuri Kata loihti siitä velhon lailla eri kokonaisuuksia eri tilanteisiin. Todisteena upea video.

  Muistan, että Doppissa oli kerran myös vastaavanlainen mekko; pelkistetty ja näytti tuiki tavalliselta. Hengarissa ollessaan mekkoon ei kiinnittänyt oikein edes huomioita, mutta päälle kun sen sutaisi suosituksesta, niin jo alkoi tapahtumaan ihmeitä. Tässä mekossa on kyllä vastaavaa.

  Pakko oli kurkata Melida nimen tarkoitus: pätevä, ystävällinen, aktiivinen,
  luova ja iloinen. Tämä mekko on nimensä veroinen. Mekko taipuu mihin vain, on vartaloystävällinen, menee arkeen ja pieneen menoon, helposti stailattava sekä ilahduttaa ja tekee helppudellaan iloiseksi pukijansa.

  Ihmemekko, kuin muovailuvaha mikä on muokattavissa tai puhdas valkoinen taulu, mitä taiteilija alkaa maalaamaan ja siirä syntyy taideteos. Tämä mekko on monen mieleen ja vielä edukas sekä siitä saa edustavankin. Ei voi muuta sanoa kuin Wautsi wau!

  • Hei Jaana! No nyt oli mekko saanut loistavan nimen! Se on juuri sitä mitä kirjoitit että Melida nimi tarkoittaa 🙂 Jep, samalla tavalla tämä mekko on pleini paperi kuin valkoinen kauluspaita. Sen voi antaa olla näin tai sitä voi asustaa mielensä ja tilaisuuksien mukaan. Ihania tällaiset vatteet, ne ovat juuri niitä käytännöllisiä vaatteita, joissa ei ulkonäköstäkään ole tingitty. Kata