Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Stretchsaappaat ja mekko, bonuksena ihana neule ja hame!

Tässä postauksessa on aivan ihanat stretchsaappaat ja kaksi ihanaa asukokonaisuutta, jotka ovat täysin erilaisia. Alempi on ihan minun näköinen asukokonaisuus, mutta ihastuin päättömästi tähän luonnonvaaleaan kukkamekkoon, kun puin jalkaani stretch saappaat. Pikimustat stretchsaappaat toivat asuun syvyyttä ja särmää. Neuletakki kruunasi asun sekä minun mieleni. No, joka tapauksessa, ihania kummatkin. Tykkäätkö sinä?

Postauksen lopusta löytyy esittelyvideo stretchsaappaista

 

Allie pikkukukallinen mekko

Allie pilkkumekon pohjaväri on luonnonvaalea ja kukat ovat mustia. Yleisilme mekossa on vaalea. Mekossa on O-kaula-aukko ja edessä on muutama nappi. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on ohut kantti ja nappi. Mekossa on laskettu vyötärö eli poikkileikkaus on vyötärön alapuolella. Poikkileikkauksessa on pienen pientä vekkiä ja mekko laskeutuu kauniisti polven kohdalle/polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa/hieman reilumpaa kokoa ja rinnan kohdalle tulee jäädä muutama sentti tyhjää.

 

Allie mekosta löytyy myös mustapohjainen pilkkumekko, joka löytyy täältä.

 

Clene neuletakki

Clene neuletakki on hieman paksumpaa puuvillaa. Neuletakissa on kauniit napit edessä sekä taskut. Neuletakissa on pystykaulus ja malliltaan se on suora. Neuletakin helmassa on resori ja neuletakki on lyhyt eli se sopii kivasti mekkojen päälle. Minulla on neuletakista päällä koko S.

 

Minusta tämä on ihana asukokonaisuus. Asussa on kepeää viskoosia, herkkää kukkaa, raffia puuvillaa, kori korvakorua ja pikimustaa stretchsaapasta. Kiva combo erilaisia elementtejä!

 

Stretchsaappaat

Stretchsaappaat ovat loistavat, koska niiden varsi joustaa. Saappaat ovat istuvat pohkeesta, nilkassa on hieman enemmän tilaa. Saappaiden kärki on neliönmallinen ja korko on noin 5 cm korkea. Edessä on pieni platokorko. Saappaat vastaavat normaalia kokoa. Minä käytän aina saappaista kokoa 5=38 ja niin myös näistä saappaista.

Saappaat käyvät myös sisäsaappaina juhlavampaan menoon

 

Niin ihana asu! Kaikki tuotteet ovat sellaisia mitä yhdistää yhteen ja erikseen.

 

Donda X-neule

Donda neule on kaunis. Neuleen erikoisuutena on sen kaula-aukko. Kaula-aukko on V-mallinen, jossa nauhat menevät edestä ristiin. Malliltaan neule on vartalonmyötäinen ja se ylettyy lantiolle. Neule joustaa! Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule vastaa normaalia kokoa, isompaa kokoa neuleesta ei tule ottaa kuin normaalisti käyttää. Neule toimii myös juhlavampaan menoon, koska neulos on aavistuksen kiiltävää.

 

Katso video stretchsaappaista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

9 kommenttia

 1. Kaunis asu ja yhdistelmät, sopii kapseligarderobiin. Kiitos näistä postauksista!
  Olisin mielelläni katsonut housu-liven, mutta en löydä sen tallennetta ”etusivu”-kohdalta? Se kyllä oli siellä alkuviikosta, mutta vasta nyt ehtisin katsoa. Olisiko mahdollista saada tallenne ”etusivulle”? Suloista syksyn aikaa! t. Anna Asiallinen

  • Hei Anna! Kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 Tallenne on tulossa etusivulle. Siinä on hieman teknisiä vaikeuksia, mutta ne ovat työnalla. Toivon että huomenna atk tukemme saa sen sinne. Mukavaa sunnuntaita, Kata

   • Hei taas! Valitettavasti homma on vielä työnalla, vika ei ole meissä vaan Instagramissa ja korjasyyntö on sinne lähetetty. Toivotaan, että korjaisivat ongelman pikapikaa! Kata

 2. Tyttömäinen Allie mekko,pehmeä neule, seksikäs X-neule.

  • Hei Annamaia! Juuri näin se on 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Yes, mitkä stretchsaappaat! Olisipa niitä vielä ruskeassa sävyssä, mutta musta on aina tyylikäs.

  Vekkarista sekosi taas pää, koska ne ovat heikkouteni. Mieheni sanoo, että sisälläni asuu pieni riikinkukko, kun tykkään pöyhistellä ja heilutella eteenpäin mennessäni vekkareillani. Doppista olen löytänyt hoikat vekkarit ja niihin on kiva pompata, jos aamulla kaipaa piristystä ja naisellisuutta päälleen; askeleetkin kepenee.

  Neuletakki on tyylikäs, ihanine pikkuisine taskuineen ja väri on niin perfect.

  Allie mekko hyvänmielen nuorentava mekko ja miten armollinen malli vartalolle. Nuorekkaan kaunis mekko.

  Musta neule on tosi näyttävä ja sen voi napata juhlavaksi yläosaksi niin hameen kuin housujen kanssa ja voihan sen pukea myös arkeenkin. Ei arkiasun tartte olla aina perussetti tai pliisu vaan siinä voi olla joku piristys pläjäys. Arkiasuun voi napata vaikka näyttävät korvakorut, värikkään laukun tai vyön piristämään asua.

  Kumpikin asu löytää kannattajansa ja riippuen tilanteesta minkä itse valkkaisin, mutta kyllä se vekkari ja neule veti minulla nyt pidemmän korren.

  Taas saimme ihastella Katan taitavaa köden jälkeä ja ammattitaitoa. Upeat setit ja taatusti on monelle mieleen.

  • Hei Jaana! Sinun ”heikkous” on vekkarit ja tiedän tunteen. Minäkin pidän niistä ja nimenomaan niistä ”hoikista” vekkareista. Varmasti se laskeutuvaisuus ja kliini plisee houkuttaa. Ja toki myös hulmuava helma, kun kävelee. Vekkari on aina pop, se ei ole koskaan out. Kyllä, juhlaa voi olla arkenakin ja pitääkin olla. Elämmehän suurimman osan elämästämme arjen keskellä. Kata

 4. Ihanat stretchsaapikkaat! Minä pidän erityisen paljon saapikkaista, joissa kärki on hieman neliömäinen. Vaikuttaako Kata sinun mielestäsi tämä pieni yksityiskohta asukokonaisuuteen ja sen luonteeseen?

  • Hei Marianne! Neliömäinen kärki on ihana, koska varmaatkin voivat sielä hyvin 🙂 Sanoisin että ei asukokonaisuuteen, mutta luonteeseen sen verran että juhlavin kärki neliö ei ole, piikkikärki on juhlavin. Mutta tämä saapas nimenomaan käy myös juhlavampaan menoon, koska on kevyt ja siro. Mukavaa viikkoa, Kata