Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkkunaisen Selena kevytvanutakki

Jos puet mielleäsi housut jalkaan ja pidät tummansinisestä, niin sanoisin että tässä on loistava takki. Tämä on ihana, kun se on siro kevytvanutakki. Takki on kauniisti slimmattu vyötärön kohdalta ja tikkaukset on tehty kivasti kapeimmiksi vyötäröltä. Takki istuu selästäkin loistavasti.

Postauksen lopusta löytyy takista videokertomus

 

Olemme Gabin kanssa tämän viikon Rukalla. Olemme muutaman päivän aikana touhunneet jo vaikka ja mitä. Videokin on Rukalta työnalla ja muistathan ottaa Dopp Helsingin Instagramin seurantaan, koska päivitämme Storien puolella tekemisiä päivittäin.

 

Selena kevytvanutakki

Selena takin täyte on vanua. Takki on kauniisti vartalonmyötäinen ja tyylikäs kevytvanutakki. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju, joka tulee ylös kaulukseen asti. Sivuissa on taskut vetoketjuilla. Takki ylettyy reilusti pepun alapuolelle. Minulla on takista päällä koko 36.

 

Pidemmissä takeissa kaksisuuntainen vetoketju on loistava. Itse avaan aina takin hieman alhaalta auki, kun menen autoon. Näin saan lisää liikkumatilaa jaloille eikä vetoketju mene rikki.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Tämä takki on kyllä Farkkunaisen unelmatakki!

  Dream skinnyt on vaan ihan best ja tämä taitaa olla joku uusi sävy? Maiharit sopii kuin nakutusti asuun.

  Ihanaa Rukan viikkoa tehoduolle ja varmaan puuhaatte vaikka mitä sen uskon. Muistakaa myös hemmotella itseänne, koska pelkkä Lapin ruska ja raitis ilma ei riitä akkujen lataamiseen.

  Tiedän, että kaipaatte aktiviteettejä, mutta joskus kroppa sekä mieli kaipaa vain lepoa, hiljentymistä ja hiljaisuutta, jotta se taas jaksaa. Ihanaa lomaa ja nauttikaa lomastanne.

  • Hei Jaana! No niin on 🙂 Tämä on ollut kylä hetkenä, tätä pesua. Ruskaviikko oli oikein mukava, ulkoiltiin paljon ja pötkötettiin sohvallakin 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Annamaija! Tämä on tosiaan hieman slimmattu niin soveltuu tyylikkääseen kaupunkimenoon 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *