Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Arkimekot ja upeat huivit

Oletko huomannut, että huivien käyttö on vähentynyt viime vuosien aikana. Muutamia vuosia sitten huivi oli asusteena ihan ”must” ja sitten tulikin aika, kun huivit unohdettiin tärkeänä lisäasuna pukeutumisessa. Me löysimme super kauniita huiveja ja minusta kaunis huivi on aina tyylikäs ja se tuo kivan lisän yksinkertaiseen asuun, kuten esim. näihin arkimekkoihin.

Huivi myös lämmittää eli sekin on huivin tärkeä tehtävä ulkonäön lisäksi

 

Meillä oli vuosi sitten samantyylistä arkimekkoa mallistossa. Arkimekko oli super suosittu ja loppui ihan liian äkkiä. Erona vuoden takaiseen mekkoon on se, että tämä tämän vuoden arkimekko on ohkaisempaa ja notkeampaa kangasta, mikä on minusta parempi asia.

 

Kiitos kaikista kommenteista sunnuntain postaukseen. Sain super ison määrän viestejä Instagramin kautta ja miten ihania ne olivatkaan. Niin positiivisia ja kiitollisia viestejä tekemisistämme. On ilo tehdä teidän kaltaisille naisille opastavaa ja infomatiivistä sisältöä.

 

Lexie paisleyhuivi

Lexie huivit ovat pehmoista, 100% villaa. Vaikki huivit ovat isohkoja neliöitä, saa ne kääräistyä juuri sopivan kokoisiksi kaulaan. Ne ovat ohkaisia ja mukautuvia. Huiveja löytyy kolme kaunista väriä eli nutria, tummansininen ja musta paisley.

 

Vulirona laukkusarja

Paljon on kyselty nahkaisten laukkujen perään. Meiltä löytyy mocha sävyisiä nahkalaukkuja kolmessa eri koossa. Kaikki nahkalaukut löytyvät täältä.

Vulirona nahkalaukku sarja on klassinen ja laukut sen kuin paranevat käytössä

 

Marvin arkimekko

Marvin arkimekko on kiva käyttömekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät hihat. Kun hihoissa on sisäänotto kyynertaipeessa niin hihat tekevät pienen kaaren ja näyttävät kivoilta. Malliltaan mekko on kauniisti leikattu. Se on slimmattu vyötärön kohdalta ja hameosa levenee alaspäin, loppuen lähes nilkkoihin. Materiaali on ohuehkoa ja notkeaa hieman collegetyyppistä kangasta. Minulla on mekosta päällä koko S.

Vaikka Marvin mekko koossa XS mahtuisi minulle mittojen perusteella, tuntui mekko liian ihonmyötäiseltä varsinkin näin kesän jälkeen 🙂 Eli suosittelen ottamaan mekosta koon, johon jää hieman tyhjää tilaa, muutama sentti riittää.

 

Ciolo nilkkurit

Ciolo nilkkurit ovat nahkaa. Nilkkureissa on vaalean harmahtava kumipohja, jonka koron korkeus on n. 6 cm. Varren korkeus on n. 18 cm ja sisäpuolella on vetoketju. Nilkkureissa on musta tekstiilivuori. Nilkkurit ovat ihanan tuntuiset jalkaan, niillä on tukeva ja helppo kävellä. Ne soveltuvat myös mekkojen ja hameiden kanssa ja ovat jalassa sirot. Nilkkurit vastaavat normaalia kokoa ja soveltuvat kapealle sekä normaalille jalalle.

Minulla oli nämä samaiset nilkkurit mokkanahkaisena jalassani koko viime talven ja ne olivat ihan 10/10. Jaksoin painella niillä koko päivän ja 6 cm korko ei tuntunut missään, koska nilkkurit ovat super tukevat. Voin lämpimästi suositella näitä.

 

Kannattaa laittaa kello soimaan torstaina klo. 9.30 koska silloin pidämme Instagramissa LIVE lähetyksen. LIVE lähetys tallennetaan tänne verkkosivujen etusivulle, kohtaan ”seuraathan meitä”.  Luvassa on ”Syysuutuuksien esittely”!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Voi Kata, mitä ihmeen vitamiineja nautit, lkun aamu toisensa jälkeen ilmestyy postaus missä esiinnyt säteilevän upeana kauniiden asujen kanssa? Aamut alkavat täällä ruudun takana paljon, paljon paremmin niin minulla kuin monella muulla. Iso kiitos ja voimaa, valoa ja iloa elämääsi jatkossakin.

  Arkimekot on ihania. Itselläni on se joku vuosi sitten hankittu arkimekko mustana ja toden totta mekkoon pitää jättää Katan mainitsemat centit, niin silloin se on juuri sensuellin kaunis eikä nakinkuori.

  Itse olen huivi ihminen ja pähkäillyt jo muutaman vuoden mistä löytyy ihania huiveja millä piristää asua, itseään sekä myös lämmittää. Huiveja olen myös tykännyt ostaa ystävilleni lahjaksi päivään tuomaan iloa, väriä ja lämpöä. Nyt nämä kolme huivia saa minut taas uskomaan huivien tuloon. Aivan ihania!

  Wau mitkä laukkusarja! Heitin ihan voltin ilosta nöiden malleista ja sävyistä. Nämä laukut ovat ikuisuustuotteita, klassikoja ja silti niissä on jotain uutta. Tykkään valtavasti.

  Syyskengät hakusessa itselläni ja se aiheuttaa päänvaivaa. Ruskeita nillkureita metsöstän, mutta tuloksetta. Katsaus kenkäkaappiin,mistä löytyy mustat nilkkurit, aiheuttaa sen, että alan kallistumaan ruskeisiin loafereihin. Köyköhän ne hameitten, housujen ja mekkojen kanssa?

  Doppin korvakoruissa on mistä valita. Näyttäviä, isoja, mutta todella kevyitä ja huokean hintaisia. Itse odotan klassisten helmien paluuta. Taidan olla tylsä ja vanha. Tuleekohan niitä vielä Doppiin?

  Nyt löhti aamu köyntiin iloisena. Aurinkokin lämmittää joten vielä on kesää jäljellä. Syysvaatteet on silti koottava ajoissa tai muuten jää nuolemaan näppejään. Kohta varmaan esittelyssä syystakitkin? Live-näytöstä on ihana odottaaa ja toivottavasti Gabi, Valora ja Jadekin vierailevat ruudussa. Se jää nöhtäväksi.

  • Hei Jaana! Ihanaa, kun postaukset tuovat energiaa ja piristystä aamuihin, se on ihan parasta mitä voin toivoa! Itse asiassa ruskeita nilkkureita meiltä löytyykin jo ja kenkä Live lähetyskin on varmasti tulossa syyskuun aikana. Loaferit ovat muuten aivan ihanat. Jep, yhdistä midin vaan. Ja plussana vielä, ovat ihanat jalkaan. Juu, helmiä tulee, kunhan saadaan ne Suomeen. No syystakitkin tulevat LIVEen, silloin niistä saa paremman käsityksen kun näkee ne lähemmin. Mukavaa päivää, Kata

 2. Kauniit arkimekot,varsinkin mocha.Siihen sopiva nutria huivi.

  • Hei Annamaija! Jep, se on kaunis sävy. Huivit pisitävät kivasti yksiväristä asua 🙂 Mukavaa päivää, Kata