Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

LIVE lähetys torstaina klo. 9.30

Torstaina 17.8. klo. 9.30 alkaa Instagramissa LIVE lähetys. LIVEN aikana esittelemme liikkeen ja kerromme syksyn muodista. LIVE talletaan tänne kohtaan ”Etusivu” ja ”Seuraathan meitä” heti lähetyksen loputtua.

Tervetuloa seuraamme klo. 9.30!

Kategoriat

6 kommenttia

  1. Olipa kiva taas kurkistaa liikkeeseenne, kun on tullut niin paljon uutta ja ihanaa syksyyn. Tuli monta ideaa, joita haluaisi hankkia. Yksi ihanuus oli se väljä vaalea neuletakki! Ja nuo Katan päällä olevat housut. Ja pusero jne…..😊 Kiitos livestä ja inspiraatiosta! Hyvää syksyn alkua! 🍂

  2. Melkoinen valikoima Doppissa syksyksi tarjolla! Tuli melkein ähky, vaatii sulattelua, mutustelua, että popsii oikeat herkut itselleen.

    Iso kiitos Katalle ja Gabille Doppin valikoiman esittelystä. Infoa tuli tuotteista, vinkkejä pukeutumiseen sekä tietoa siitä mitä yhdistellä mihinkin.

  3. Kiitos livestä ja kaikista ihanista vinkeistä pukeutumiseen! Teette valtavasti kivaa sisältöä ja osaatte yllättää uusilla jutuilla. Kun itse syys-/talvivaatekaappia valmistelee, niin välillä meinaa kadota punainen lanka siinä, mitä kaikkea kannattaisi/pitäisi hankkia kokonaisuuteen ja miten kaikkea voisi yhdistellä. Kiva voisi olla sellainen ”viikon asukokonaisuudet”paketti teidän kivojen matka-asuesittelyjen malliin. Työvaatteita rennommin ja virallisemmin, vapaa-ajan menoihin sekä pieneen rentoon iltamenoon. Mitä kaikkea tulisi olla vaatekaapissa/miten yhdistellä niitä, jotta viikon asujen rakentelu olisi kätevää ja järkevää sekä tietysti kivaa ja kaunista. Itse koen välillä haastavaksi sen, että musta ei käy kasvoille lainkaan mutta alaosina kyllä toimii mainiosti. Toki alaosissa muutkin värit kivoja.

    • Hei Susanna, ihanaa kun tykkäsit ja seuraat meitä 🙂 Juu, hyvä idea! Täytyy hieman makustella kuinka sen toteuttaisi. Se on totta, että kun sesonki vaihtuu eli vuodenaika muuttuu niin vaatekaapinkin pitää muuttua sen mukana eikä aina ajattele, mitä tarvitsisi ja mitä kannattaa hankkia. Kiitos, mietintämyssy lähtee liikkeelle! Mukavaa päivää, Kata

  4. Tyylikäs katsaus taas syksyn uutuuksista.Valinnan vaikeus.

    • Kiitos Annamaija 🙂 Ihanaa, kun tykkäsit 🙂 Kata