Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikästä kesämeininkiä

Mitkä asut! Kuvissa on tyylikästä kesämeininkiä. Mielessä suuntana Nizza hattuineen, isoine aurinkolaseineen ja korvakoruineen. Asujen väriteema on selkeä, musta ja kerma.

Postauksen lopusta löytyy asuvideo!

 

Pailey sarja

Pailey sarjaan kuuluu paita ja housut sekä midimekko. Yhdistin paidan ja housut samaan asuun ja asu on kuin haalari. Puin vyötärölle vyön, jolla katkaisin linjaa ja poistin laatikkomaisen fiiliksen. Paita sopii loistavasti yksiväristen alaosien kanssa ja toisinpäin eli housuihin yhdistetään yksivärisiä yläosia. Käyttökelpoista, eikö vain. Asuvariaatioita on super monta. Gabin midimekon alle voi pukea minun housut tai yksiväriset housut. Tämä johtuu siitä, että vasemman jalan kohdalla on pitkähkö halkio. Mutta toimiihan mekko ilman housujakin, itseasiassa se on aivan ihanan näin.

 

Pailey tunikamekko

Pailey mekossa on kaunis, kapea V-kaula-aukko. Hihat ovat suorat ja 3/4 osa mittaiset. Mekon sivuissa on taskut ja vasemmalla puolella on halkio. Mekko kapenee aavistuksen alaspäin, joten se on edullinen vartalolle. Mekkoon kuuluu kangasvyö, jonka voi kietaista vyötölle. Gabilla on mekosta päällä koko 36. Mekko on hieman normaalia kokoa suurempi.

 

Pailey paita

Pailey paidassa on super kaunis kuosi. Paidassa on O-kaula-aukko ja niskassa on vetoketju. Paidassa on löysähköt raglahihat ja ne ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Paita istuu kauniisti rinnan kohdalta ja laskeutuu loistavasti lantiolle, haarasauman kohdalle. Paita on hieman tukevampaa materiaalia. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Pailey housut

Pailey housut istuvat loistavasti. Housuissa on leveä kuminauhavyötärö ja nyörit. Lahkeet ovat suht suorahkot ja ne loppuvat nilkkoihin. Vyötärö on korkea ja housujen sivuissa on taskut. Takana on viirutaskut. Minulla on päällä housuista koko 34. Housut vastaavat normaalia kokoa.

 

2. Kasia ja Valyn mekko

Gabilla on päällä ihana Valyn midimekko. Mekko on aavistuksen paksumpaa ja tukevampaa materiaalia ja se joustaa. Minulla on päällä mekko, jossa on todella kaunis kaula-aukko. Kasia mekko on laadukasta trikoota ja vaikka se tosiaan on trikoota, niin se soveltuu pieneen menoon. Huomaatko mekon pituuden, se ei ole midimittainen eli soveltuu myös lyhkäisemmille naisille. Moni mekko on niin pitkä, että alle 160 cm midimekot laahaavat melkein maata.

 

Britney neule

Britney neule on kaunis neule. Se on kuin itse virkattu kesäneule. Neuleessa on O-kaula-aukko ja hihat ovat täyspitkät. Malliltaan neule on suora ja helmassa on resori. Minulla on neuleesta päällä koko S. Neule vastaa normaalia kokoa, mutta siitä voi ottaa halutessaan myös yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti.

 

Valyn midimekko

Valyn mekko on rypistymätön ja helppokäyttöinen kesämekko. Mekko istuu kauniisti ylhäältä ja hieman vyötärön yläpuolella on poikkileikkaus. Poikkileikkauksessa on rypytystä, joka antaa tilaa mekon helmaosalle. Mekon selkäosassa on poikkinauha, jonka alle jää rintaliivien solki. Gabilla on mekosta päällä koko M. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Kasia fyrrykaulusmekko

Kasia mekossa on kaunis kaula-aukko. Kaula-aukko on V-mallinen ja sitä kiertää salsakantti, joka ylettyy myös taakse. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin pohkeiden alapuolelle. Mekko joustaa ja on laadukasta trikookangasta. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko vastaa normaalia/yhtä kokoa reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

3. Kisume mekko

Kisume mekon katseenvangitsijoina toimivat sen pussimaiset hihat. Mekon hihat ja helma ovat joustamatonta puuvillaa ja mekon yläosan etu- ja takakappale ovat aavistuksen joustavaa t-paita materiaalia eli mekossa on käytetty kahta erilaista kangasta.

 

Kisume mekossa on O-kaula-aukko ja hauskat, pussimaiset hihat. Poikkileikkaus on noin 5-7 cm vyötärön kapeimman kohdan alapuolella. Poikkileikkauksessa on rypytystä, joka antaa tilaa lantiolle. Mekon sivuissa on taskut. Mekko ylettyy polven alapuolelle ja helma on runsahko.

 

Poikkileikkauksen päälle voi pukea myös vyön

 

Mekon värin nimi on French oak

Gabilla on mekosta päällä koko S ja minulla on päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa, siitä voi ottaa yhden koon pienemmän koon kuin normaalisti. Jos mekko on liian iso, on se äkkiä hyvinkin säkkimäinen.

Minulla on jalassa taupe väriset Calogne wedget. Mustat Calogne wedget ovat loppuunmyyty.

 

Mikä asuista on sinun suosikkisi?

Katso asuvideo!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Nyt on tyylikkäät kesäsetit.
  Itse lumouduin Pailey sarjasta.

  Upeeta, että myös hatut tulevat piakkoin verkkokauppaan. Hattu auringossa suojaa päätä ja kutreja sekä viimeistelee kesätyylin. Innolla odotan tuleeko muitakin kesähattuja Doppiin?

  Rouvat hehkuvat ja näyttävät todella kauniilta. Videota oli kiva katsella. Ihana muotishow ja mikä energia.

  • Hei Jaana! Eikö vain, todella tyylikkäät 🙂 Muita hattauja ei muistaakseni tule nyt keväälle. Kiitos 🙂 Mukavaa päivää, Kata

  • Hei Annamaija! Ne ovat upeat 🙂 Mukavaa päivä, Kata