Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kesäneuleet

Minun arvostukseni neuleisiin on noussut muutaman viime vuoden aikana. Silloin ”ennen” käytettiin paljon mm. trikoopaitoja, pitkähihaisa t-paitoja, viskoosipaitoja kuoseilla tai yksivärisinä, kauluspaitoja jne. Nyt nämä yläosat ovat väistyneet suurimmaksi osaksi neuleiden tieltä. Neuleista on tullut trendikkäitä, tyylikkäitä ja arvostettuja yläosia arki- ja työkäyttöön. Nykyään neuleita puetaan myös juhlavampaan menoon.

Klassisia neulemateriaaleja kesäisin ovat esim. puuvilla, cashmir, pellava, merinovilla ja viskoosisekoitteet 

 

Moni tuntee neuleen nimeltä Everlotta. Everlotta neule, 100% cashmirinä, on löytynyt valikoimistamme jo muutaman vuoden. Se onkin minun TOP 10 tuotteista jopa numero 1. Vaatekaapistani löytyy ainakin neljä eri väristä Everlotta cashmir neuletta, joita käytän ympäri vuoden.

Keväälle -23 Everlotta neule on valmistettu 90% puuvillasta ja 10% cashmiristä. Tämä on loistava materiaaliyhdistelmä Suomen kesään. Neule on ihanan pehmoinen ja ihanan klassinen. Tällainen perusneule sopii kaikkien alaosien kanssa ja tällaiseen ei koskaan kyllästy.

Everlotta neule on vaatekaapin yksi peruspilareista sen käyttökelpoisuuden takia

 

Klassinen neule on tyylikkäämpi vaihtoehto klassiselle t-paidalle

 

Tämä on rento ja tyylikäs kesäasu vaikkapa työkäyttöön

 

Petrines pellavahousut

Petrines pellavahousut ovat vilpoisat ja rennot kesähousut. Pellavahousuissa on korkea, hyvin istuva vyötärö. Housujen vyötärönauhan etuosa on sileä ja takaosassa on kuminauha. Housujen sivuissa on taskut. Housut istuvat lantiosta, jonka jälkeen lahkeet jatkuvat suorina nilkkoihin asti. Housut ovat nilkkamittaiset. Minulla on pellavahousuista päällä koko 34.  Housut vastaavat normaalia kokoa.

 

Everlotta neuletta löytyy:

  • mandariini
  • hiekka
  • sininen
  • musta

 

 

Dream Boot farkut

Dream bootcut farkuissa on Dream farkkujen malli ja istuvuus yläosasta. Sanoisin kuitenkin näiden bootcut farkkujen olevat hieman korkeampi vyötäröiset kuin klassisest Dreamit. Farkut ovat pehmoiset ja joustavat reippaasti. Farkut ovat istuvat ja lahje levenee polven alapuolelta alaspäin. Farkkuja löytyy 30″ ja 32″ pituuksina.

Farkuista suositellaan ottamaan yksi koko pienempi kuin normaalisti.

Dream Boot farkuista löytyy myös sininen pesu, joka löytyy täältä

 

Everlotta neule

Everlotta lyhythihainen neule on ihanan pehmoista materiaalia. Neule on klassisen mallinen, O-kaula-aukolla ja lyhkäisillä hihoilla. Neuleen helmassa on vastaavanlainen resori kuin kauluksessa ja hihansuissa. Neule loppuu lantiolle. Minulla on neuleesta päällä koko XS. Neule vastaa normaalia kokoa.

  • Everlotta neule € 79,95 kaikki värit löytyvät täältä

 

Jos minua pyydetään suosittelemaan kivaa työpaitaa, niin suosittelen aina Everlotta neuletta, ympäri vuoden. Ja nyt kun neule löytyy vielä puuvilla/cashmirinä en voisi tyytyväisempi olla 🙂

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

1 kommentti