Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yhden naisen muotinäytös

Toteutimme yhden naisen muotinäytöksen näillä super upeilla asuilla. Asut ova hillittyjä, tyylikkäitä ja ajattomia. Asuja yhdistää rauhallinen värimaailma, joka koostuu luonnonvaaleasta, mochasta ja vahvuuden asuihin tuo musta joko kuosissa tai asusteissa. Asut on stailattu juhlavammin, mutta kenkiä vaihtamalla, saa asuista arkisemmat asut mm. officeen.

Postauksen lopusta löytyy ”Yhden naisen muotinäytös”-video

 

Ihana asukokonaisuus!

 

Wook nahkahame

Wook nahkahame on upea! Se on ihanan pehmoista ja notkeaa nahkaa. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö ja sivuissa on huomaamattomat taskut. Hame levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polven yläpuolelle. Hameessa on vuori. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Hametta voi pitää korkeammalla vyötäröllä tai hieman matalammalla, noin navan päällä.

Wook nahkahametta löytyy mochan sävyssä sekä mustana. Wook nahkahme on rento kuminauha vyötärönauhansa ansiosta

 

Elita kietaisupaita

Elita kietaisupaita

Elita paita on klassinen kietaisupaita. Paidassa on alaspäin levenevät hihat, jotka loppuvat kyynerpäiden kohdalle. Paita kietaistaan napakasti vyötärön ympärille ja nauhat sidotaan vasemmalle puolelle. Paidan helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lantiolle. Minulla on kietaisupaidasta päällä koko 34.

 

Kayden housut

Kayden housut

Kayden housuissa on korkea vyötärö ja ne istuvat loistavasti. Materiaali on miellyttävän pehmoista. Housuissa on edessä vetoketju, hakanen ja taskut sivuissa. Lahkeet loppuvat noin nilkkaluun kohdalle ja ne kapenevat alaspäin. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Elita midimekko

Elita sarjaan kuuluvassa kietaisupaidassa ja -mekossa on kauniit värit ja tyylikäs kuosi. Pohjavärinä on luonnonvaalea ja kuviosta löytyy mocha sävy sekä musta ja harmaan eri sävyjä. Kuviointi on hillitty, mutta näyttävä.

Jos kietaisupaidan ja -mekon koko on oikea, ei tuotteiden alle tarvitse pukea toppia. Verkkokaupasta kannattaa katsoa tuotteiden ry mitat ja verrata mittoja omiin mittoihin. Tuotteen tulee olla vähintään 2-4 cm isompi kuin oma rinnanympäryksen mitta on.

 

Elita kietaisumekko

Elita mekko on klassinen kietaisumekko. Mekon hihat ovat alaspäin levenevät, jotka loppuvat kyynerpäiden kohdalle. Mekko kietaistaan napakasti vyötärön ympärille ja nauhat sidotaan vyötärön vasemmalle puolelle. Mekon helma levenee kevyesti alaspäin. Mekko ylettyy edestä reilusti polvien alapuolelle ja takaa helma on hieman pidempi. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Elita mekon helma liikkuu kauniisti kävellessä

 

Eilley paita

Eilley paita

Eilley paita on valmiiksi rypytettyä materiaalia eli rypytys katoaa. Paidassa on kaunis ja sopivan kokoinen V-kaula-aukko. Holkkimaiset hihat tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Rinnan alapuolella on ohuen ohut kumilanka rypytys, joka tekee sen, että paita  istuu kauniisti sivuista ja myötäilee kauniisti vartaloa. Toinen kumilanka on vyötärön kohdalla. Paita levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa, se venyy.

 

Zella Culottes housut

Zella Culottes housuissa on loistava Zella laatu. Housut ovat pese&pidä materiaalia. Culottes housuissa on korkea vyötärö ja housujen sivuissa on taskut. Housut istuvat vyötäröstä ja lantiosta napakasti ja reisiosa on löysähkö sekä lahkeet ovat suorat ja ne ylettyvät noin nilkkoihin. Minulla on housuista päällä koko 34.

Asukokonaisuus on juhlava, kun paita ja housut ovat täysin samaa väriä ja asun kruunaa saman sävyiset Rabanna avokkaat kultaisella koristeella

 

Eilley midimekko

Jotta Eilley materiaali pysyy ryppyisenä, kuten sen kuuluu, ei tuotteita saa silittää. Kun tuotteet otetaan pesukoneesta, ne tulee kuositella ja laittaa henkarille kuivumaan. Kuivumisen jälkeen ne ovat käyttövalmiita. Jos paitaa tai mekkoa silittää, katoaa rypytys ja tuote menettää mallinsa.

 

Eilley midimekko

Eilley mekko on valmiiksi rypytettyä materiaalia. Mekossa on kaunis venemäinen kaula-aukko. Holkkimaiset hihat tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Rinnan alapuolella on ohuen ohut kumilanka rypytys, joka tekee sen, että mekko istuu kauniisti vyötärön kohdasta ja myötäilee kauniisti vartaloa. Toinen kumilanka on vyötärön kohdalla. Hameosa levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekossa on kaunis venemäinen kaula-aukko. Tällaisia kaula-aukkoja on näkynyt ihan liian harvoin

 

Toivottavasti tykkäsit näistä asukokonaisuuksista, itse tykkäsin värimaailmasta, tuotteiden malleista ja käyttökelpoisuudesta 🙂

Katso alla oleva muotinäytös video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Tyylikkäät, rauhalliset väriyhdistelmät.Helppo yhdistellä.