Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Maximekko eri tilaisuuksiin

Santori midimekosta tulee mieleen Välimerellä sijaitseva Santorinin saari. Toki nimi viittaa siihen suuntaan, mutta näen sieluni silmin, kuinka itse kävelisin Santorinillä kapeita katuja ja miljoonia rappusia pitkin nämä maximekot päällä. Sillä saarella ei korkkareilla jaksaisi, vaan jalkoihin valikoituisi matalat sandaalit. Juuri tällaiset tyylikkäät, kumipohjaiset sandaalit, jotka olen yhdistänyt viimeiseen vaaleansiniseen Santori midimekkoon.

Oletko sinä käynyt Santorinin saarella?

 

Santori midimekkoa löytyy:

  • army green
  • punainen
  • vaaleansininen

Loistavia värejä kaikki!

 

Vihreän eri sävyt ovat tämän kevään trendivärejä. Kirkas vihreä on ollut super suosittu väri nyt keväällä. Kaikki kirkkaan vihreät mekot ovat huvenneet kuumille kiville. Toinen suosittu vihreän sävy on tämä kalamata tai tutummin army green väri. Army green ei ole koskaan pois muodista, kuten ei ole musta, tummansininen, valkoinen ja beigekään. Esimerkiksi minun vaatekaappiini ei ole koskaan kuulunut vihreä väri, mutta nykyään kuluu ja nimenomaan tämä kalamata väri. Olen itseasiassa aika liekeissä tästä uudesta väristä pukeutumisessani. Pelkästään yhden uuden värin ympärille voi luoda monta uudennäköistä värikomboa jo olemassa olevista vaatteista.

 

Asta laukku tuo upean lisäelementin asuihin. Laukun kullanvärinen ketjuhihna tuo asuun  juhlavuutta ja ripauksen ylellisyyttä. Tyylikäs laukku ja kengät voivat ”pelastaa” monen lookin! Niiden tuomaa lisäarvoa pukeutumisessa ei pidä väheksyä

 

Rakastan kalamata väristä Rastina neuletakkiani. Moni onkin kysellyt sen perään ja sitä on nyt tilattavissa taas kokoja S ja M. Neuletakki löytyy täältä.

Kalamata väri eli army green sopii super kauniisti yhteen beigen värin kanssa. Olen kehitellyt ihania asuyhdistelmiä tämän neuletakin ympärille!

 

Toinen tämän kevään suosikkiväri on punainen. En muista aikaa, koska kevätmallistoissa olisi ollut näin paljon punaista. Kevään punainen ei ole ”joulunpunainen” kuten moni miettii. Kevään punaisella sävyllä ei ole mitään tekemistä joulun kanssa. Kevään punainen vivahtaa aina lämpöiseen ja värin pohjana on keltainen sekä oranssi. Talven punaisen eli joulunpunaisen pohjana on kylmä sininen. Tästäkin väristä olen innoissani, koska punaista on tuotu ihan liian vähän vaatemallistoihin enkä ymmärrä syytä. Punainen on energinen ja näyttävä väri, joka myös lisää itsevarmuutta.

Doppwoman Violet mekkoa saapuu punaisena taas elokuussa, sen perään on kyselty! 

 

Mieleeni juolahti tuleva Juhannus. Mietin, että tämä punainen mekko voisi olla Juhannus mekkoni. Näen itseni kävelemässä punaisen punamulta huvilamme terassilla, poimimassa kesäkukkia, touhuamassa keittiössä ja istumassa iltaa huvimajassa tämä mekko päällä.

 

Santori midimekko

Santori midimekko on ohuehkoa viskoosia, joka liehuu kauniisti kun kävelee. Mekossa on sopivan kokoinen V-kaula-aukko. Hihat ovat löysähköt ja ne ovat 3/4 osa mittaiset. Rinnan alapuolella on poikkileikkaus, joka on ylempänä edestä kuin takaa eli poikkileikkaus laskee selkäpuolelle noin vyötärön kohdalle. Poikkileikkauksessa on pienen pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on midimittainen eli se ylettyy nilkkoihn. Tämä mekko on myös pidemmille naisille tarpeeksi pitkä. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reiluhkoa kokoa.

  • Santori midimekko € 99,95 löytyvät täältä

 

Me olemme olleet mieheni kanssa Santorinillä. En muistanut vuotta, mutta sen muistin, että olin kirjoittanut sieltä postauksen. Hain Tyyliblogista tekstiä hakusanalla ”Santorini” ja sieltä tulikin esille ”Haastava haaste”, johon olin vastannut ja kuvat olivat Santorinin maisemat. Jännitti lukea, mitä olin haasteeseen vastannut ja täydellä sydämmellä sen olin tehnyt, koska ajatukseni ovat edelleen täysin samat, kuin silloin vuonna 2015.

Oli hassua lukea haaste, koska siinä pohdin, että olisiko DOPP vaateliike pitänyt silloin vuonna 2000, kun sen avasin, avata se Helsinkiin eikä Vaasaan. Silloin vuonna 2015 en vielä tiennyt että vuonna 2017 avaa DOPP Helsinki ovensa! Elämä on mielenkiintoista, koska etukäteen ei tiedä tulevaa. Toki sitä voi ja tuleekin itse ohjata siihen suuntaan, mihin itse haluaa, mutta loppukädessä moni asia on jonkun muun voiman käsissä.

”Haastavan haasteen” voi lukea täältä.

 

Sinisen eri sävyt ovat myös erittäin suosittuja aina kesäisin. Tummansininen toimii vuoden jokaisena päivänä, vaaleansininen ja sen eri vivahteet kuuluvat kevääseen ja kesään. Olimme ensi kevään 2024 ensimmäisillä sisäänostoilla ja sieltä löytyi myös tämä sama keskisininen väri.

Näetkö itsesi kävelemessä kesäpäivänä tämä asu päällä? Minä näen itseni hyvinkin tässä asussa ja korviini laitan valkoiset korvakorut ja olalle otan Akari korikassin!

 

Mikä mekoista on sinun suosikkisi?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Army green on suosikkini.Punatukkaisen lempiväri.

    • Hei Annamaija! Minun suosikki myös 🙂 Mukavaa päivää, Kata