Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Espanjalaishenkiset mekot ja yläosat

Jotkut asut luovat mielikuvia, kun ne pukee päällensä. Näistä mekoista minulle tuli mieleen Espanja. Ehkä siihen mielikuvaan vaikutti myös espanjalaiset espadrillot, jotka yhdistimme mekkoihin. Ehkä siihen vaikutti myös mekkojen väri, punainen ja musta sekä mekkojen malli. Kaunis reikäpitsi ja salsa kantti helmassa ja loppujen lopuksi vielä se, kun mekon hihat voi vetäistä olkapäiden alapuolelle, off shoulder tyylisesti. Summa summarum, siintää Espanja mielessa.

Olen kuullut elämäni aikana mitä hassumpia lausahduksia asiakkailta pukukopista, kun he ovat pukeneet asuja päälle. Täytyy todeta, että jotkut ovat olleet humoristisia ja jotkut aivan uskomattomia juttuja, mutta yleensä hyvällä tavalla!

 

Kun vyötärölle pukee vyön, niin mekkoa tulee vetäistä hieman pussille vyön päälle. Tällä tempulla voidaan häivyttää sitä fiilistä, että rinnat tulevat liikaa esille. Suurin osa suomalaisista naisista ei halua korostaa rintoja vaan mielummin häivyttää niitä, joten tämä vinkki kannattaa laittaa korvan taakse, jos haluaa toimia näin.

 

Mekon kauluksen voi vetäistä myös olkapäiden alapuolelle. Minulla on sen verran leveät olkapäät, että tällaiset mekot eivät tahdo pysyä olkapäideni alla, vaan ne luiskahtavat sieltä ylös.

Minulla on jalassani Calpe wedget. Taupe on loistava väri, se sulautuu ihoon ja on helppo yhdistää kaikkien värisiin asuihin sen enempää miettien.

 

Samasta materiaalista kuin mekot, on valmistettu myös kauniin mallinen paita. Materiaali on hieman jämäkäämpää, puuvilla pohjaista materiaalia.

 

Minulla on jalassani Dream kick farkut, joita löytyy kolme eri väriä. Gina slingback avokkaat sopivat kauniisti myös farkkujen kanssa. Niissä on loistava koron korkeus ja muutenkin malli. Näissä kengissä eivät varpaat kärsi.

  • Dream Kick farkut € 109,95 kaikki värit löytyvät täältä
  • Gina slingback € 189,00 vaaleat ja tummansiniset löytyvät täältä

 

Chresta paita

Chresta paidassa on kaunis malli. Kaulusta kiertää pieni fyrrykantti ja edestä kaulus on V-mallinen. Kauluksessa on nauhat, jotka voi pitää auki tai sitoa rusetille. Hihansuissa on fyrrykantit, jotka peittävät olkapäät. Paita on edestä kuminauharypytystä joka loppuu rinnan kohtaan. Tämän jälkeen paita levenee alaspäin ja loppuu lantiolle. Paidan helma on pyöristetty ja se ylettyy juuri haarasauman alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Chresta mekko

Chresta mekossa on kaunis kaula-aukko. Se on neliönmallinen ja kaula-aukkoa kiertää kuminauhavenyke. Hihat ovat pussimaiset ja hihansuissa on pitsikantti ja kuminauha. Hihat voi vetää olkapäiden alapuolelle, off shoulder tyylisesti. Mekko on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu polven alapuolelle. Helmassa on fyrrykantti ja reikäpitsiä. Mekon materiaali on hieman jämäkämpää puuvillaa. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Chresta sarjaan kuuluu myös musta midihame, joka löytyy täältä

 

Jos puen mekon päälle vyön, niin suosin jos mahdollista mekon kanssa sävy sävyyn olevaa vyötä. Minusta on tyylikästä,  jos ne ovat samaa väriä. Toki se ei aina ole mahdollista, kuten punaiseen mekkoon ei löydy punaista vyötä. Tällöin valitsen kuitenkin rauhallisen värisen vyön, joka ei hurjasti pomppaa mekosta.

  • Korivyöt € 29,00 kaikki löytyvät täältä
  • Wedget ovat loppuunmyyty, mutta saamme samoja wedgejä värissä beige tämän viikon lopussa. Päivitämme ne heti verkkokauppaamme.

 

Jalassani olevat wedget ovat loppuunmyyty. Odotamme wedgejä beigenä ja jos ja kun ne saapuvat, aion hankkia ne itselleni. Mustat wedget ovat kerrassaan upeat ja näyttävät ja beiget tulevat olemaan rauhallisemmat eli ne eivät erotu jaloista samalla tavalla kuin mustat. Itse olen aina ihaillut tällaisia nauhakenkiä, mutta en ole uskaltanut hankkia niitä itselleni, koska olen miettinyt että viihdynkö niissä. Nauhat ovat vaativat jaloille, siis ulkonäöllisesti, mutta jos jostain tykkään, niin onhan ne saatava.

 

Tuliko sinulla mieleen asuista Espanja?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti