Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hello Weekend

Aluksi tärkeä tiedoitus: Avaamme toukokuussa lauantaisin liikkeen ovet jo klo. 10.00 ja siljemme klo. 16.00 eli tarjoamme tunnin lisää doppailuaikaa! Tämä on yleisön pyyntö, johon vastaamme ilomielin! Tällä pyrimme myös välttämään sen, että pukoppeihin ei syntyisi niin pitkiä jonoja, kun shoppailuaikaa on tunti enemmän.

Tervetuloa doppailemaan tänään klo. 10-16!

 

Eikö olekin hyvänmielen kassi tämä ”Hello Weekend”.  Kassi on loistavan kokoinen ihan jokapäiväiseen käyttöön, muulloinkin kuin vain viikonloppuisin. Kassi on jämäkkä, koska siinä on vuori. Itse rakastan jämäköitä laukkuja jotka pysyvät pystyssä, eivätkö lösähdä epämääräisenä kasaan. Laukkua voi kantaa kädessä, mutta olallekin sen saa. Kännykän saa kätevästi isoon taskuun, josta se on helppo napata käteen.

 

Jalassa minulla on valkoiset Laila-P wedget. Valkoinen väri on kesällä ihanan raikas ja sen värin voi yhdistää ihan mihin vaan.

 

Molla mekko

Molla mekossa on kolmea eri väriä, se tekeekin mekosta hieman erilaisen. Mekossa on lyhkäiset hihat ja V-kaula-aukko. Malliltaan mekko on istuva rinnan kohdalta, ensimmäiseen poikkileikkaukseen saakkaa. Poikkileikkauksessa on pienen pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa mekolle. Mekko levenee kevyesti alaspäin. Mekon sivuissa on taskut ja mekko ylettyy polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34, myös koko 36 olisi minulle ok koko.

 

Marley kuviomekko

Marley paitamekossa on raikas pinkki/valkoinen väritys ja kuosi. Mekossa on kaulukset ja edessä on muutamia nappeja. Hihat ovat hieman löysähköt ja hihansuut ovat käännetty. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polveen. Mekon sivuissa on taskut. Takana oleva vekki antaa tilaa myös mekon selkäpuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Meille saapui ihania pellavaisia hiuspantoja! Löydät ne täältä.

 

Teresa sandaalit ovat oikea herkkupala. Jos ei halua pieneen menoon laittaa jalkaansa korkkareita, soveltuvat myös tällaiset tyylikkäät, hieman juhlavammat sandaalit loistavasti mm. midimekkojen kanssa.  Kokonaisuus on tyylikäs, jos lakkaa varpaankynnet saman sävyisiksi kuin sandaalit. Olalla minulla on tilava Akari korikassi.

 

Selkäosassa on laskos, joka antaa tilaa myös selkäpuolelle

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Pirteä pinkki Marley ja tyttömäinen Molla kesärientoihin.

    • Hei Annamaija! Mekot ovat hauskoja, erilaisia 🙂 Kivaa viikkoa, Kata