Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; sini/vihreät Orietta ja Quracao mekot

Viidentenä mekkoviikko päivänä ja maanantaina haluan piristää teitä raikkailla sini/vihreillä mekoilla. En tiedä kaipaatteko piristystä, koska eilen koko Suomi sai sellaisen energiaruiskeen auringosta, jota yli puoleen vuoteen ei olla saatukaan. Nämä mekot on kuvattu eilen illalla ja vaikka manailinkin miehelle, että ”aurinko on niin rasittava, kun sen pitää paistaa enkä löydä sopivaa kuvauspaikkaa” tuli kuvista silti ihan siedettävät tai aika kivatkin. Ainakin ne ovat erilaiset pitkästä aikaa.

Orietta ja Quracao mekkoja yhdistää niiden samanhenkinen väritys!

 

Orietta midimekko

Orietta midimekossa on kaunis kuosi, väritys ja malli. Mekko on ohkaista ja notkeaa puuvillaa. Mekossa on kaulukset ja napit edessä ensimmäiseen poikkileikkaukseen asti. Hihat ovat puolipitkät ja hihansuissa on pienet halkiot. Mekko istuu rinnan kohdalta ja ensimmäisen poikkileikkauksen jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin kohti nilkkoja. Ensimmäinen fyrrykantti alkaa rinnan alapuolelta. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Tällä kuvalla haluan kertoa, että mekot soveltuvat myös arkikäyttöön kun niihin yhdistää vaikkapa nämä i-h-a-n-a-t Teresa sandaalit vaaleansinisinä. Todellinen herkkupläjäys tämä setti!

  • Teresa sandaalit € 115,00 värit löytyvät täältä

ps. kun eilisenkin postauksen Zilky midimekkoihin yhdistää Teresa sandaalit, saa mekoista arkimekot

 

Siivosimme eilen meren puoleisen pihan. Otimme kesäkalusteet esille eli meillä alkoi nyt virallisesti kevät. Grillasimme ensimmäistä kertaa ja Gabi ja hänen miehensä olivat meillä lounaalla. Söimme ulkona ja tarkenimme oikein hyvin. Mies on tuonut peltiveneen laituriin ja jäät lähtivät jo ennen Pääsiäistä. Olen enemmän kuin valmis kevääseen ja tulevaan kesään.

 

Quracao mekko

Quracao mekossa on upea kuosi, väritys ja materiaali. Materiaali on viskoosia, joka ihan aavistuksen kiiltää eli se ei ole mattaviskoosia. Tämä tekee kuosista vielä upeamman ja ylellisemmän. Mekossa on ympyrän muotoinen kaula-aukko, mutta edessä on V-aukko ja kolme nappia. Hihat ovat puolipitkät, jotka saa nostettua loopeilla ylemmäs.  Malliltaan mekko on suora ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Mekon helmassa on pienet halkiot ja sivuissa on taskut

 

Kumpiko on sinun mieleesi, midimekko vai polvimittainen mekko?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Polvipituinen on kuin takkimekko,Midi väritykseltään kauniimpi.Siniset sandaalit asun piristäjä.