Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Tedra ja Qailey mekot

Musta Tedra mekko

Tiistai aukeaa kahdella polvimittaisella mekolla. Yhdistävä tekijä mekoissa on pituus, niistä löytyy kummastakin mustaa ja kaula-aukko on V-aukkoinen.

 

Tedra mekko

Tedra mekko

Tedra mekossa on kaunis V-kaula-aukko joka on kapea. Hihat ovat pussimaiset sekä reilut ja ne alkavat poikkileikkauksen kohdalta, joka on rinnan alapuolella. Poikkileikkauksen jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin polveen/juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Tedra mekossa on ihanat hihat

Tässä kuvassa näkyy mekon hihan malli ja miten hiha lähtee pussimaisesti rinnan alapuolella olevana poikkileikkauksen kohdalta. Mekko on ilmava ja kevyt!

 

Qailey kuviomekko

Qailey kuviomekko

Qailey mekossa on kaunis väritys. Kuvio on tyylikäs ja selkeä. Mekossa on V-kaula-aukko ja olkapäiden alapuolelle tipahtavat olkaimet. Malliltaan mekko on suora ja se loppuu polveen/juuri polven alapuolelle. Vasemmalla sivussa on halkio. Mekon selkäpuolella, vyötärön kohdalla on nauhakuja, jota voi kiristää eli silloin mekko kapenee ja vyötäröä saa enemmän esille tai nauhan voi kietaista vyöksi vyötärölle. Kummastakin tavasta löytyy kuvia. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on reiluhkoa kokoa.

  • Qailey kuviomekko € 119,95

 

Mekkoa voi pitää myös tunikana eli sen alle voi pukea kapeat housut. Vasemmalla puolella, sivusaumassa on halkio.

 

Qailey mekossa on nauhakuja selkäpuolella

Mekon selkäosassa on nauhakuja. Nauhakujaa voi kiristää, jolloin mekko kapenee ja siihen tulee linjaa. Nauhat saavat jäädä roikkumaan mekon sivuille.

 

Qailey mekossa nauhan voi sito vyötärölle

Mekon nauhan voi kietaista myös vyötärölle. Nauhaa kannattaa hieman nostaa vyötärön kohdalle eli olkapäät korviin, vyön sitominen vyötärölle ja lysähdys 🙂 Näin vyön saa oikealle kohdalle.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Tyylikäs kuviomekko,musta yllätyksellinen hihoineen.