Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Tatara midimekko

Mekkoviikko lähenee loppuaan, on toiseksi viimeisen postauksen aika. Tänään esittelen sellaisen mekon, jota ei näe joka päivä. Tässä mekossa on ihan oma henki, joka johtuu mekon kuosista. Mekon kuosi tuo mieleeni linnaneitomaisen mekon.

 

 

Tatara midimekkoa löytyy:

  • Vaaleansininen
  • Army green

 

Minulla on harteilla taivaansininen Lavanna jakku. Jakku nappaa upeasti mekossa olevan sinisen sävyn. Lavanna jakkuun löytyy myös Amalie housut. Amalie housut ovat olleet minun lempparihousut nyt alku kevään. Vaikka olen aina ollut kapeiden housujen käyttäjä, olen rakastunut leveisiin Amalie housuihin. Ne tuovat kivaa vaihtelua vaatekaappiini.

 

Tatara midimekko

Tatara midimekossa on kaunis kuosi ja väritys. Mekko on ihan omaa luokkaansa 🙂 Mekossa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat. Hihansuissa on kuminauha ja pieni fyrrykantti. Mekko istuu kauniisti ylhäältä, vyötärön poikkileikkaukseen asti, joka on vyötärön kapeimmalla kohdalla. Poikkileikkauksessa on pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Mekon selässä on vetoketju. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko on hieman reilumpaa kokoa kuin normaalisti.

 

Yhdistin army green mekkoon sävy sävyyn lettipannan ja vihreät korvakorut.

 

Huomioithan, että vaikka olen jokaiseen Mekkoviikon mekkoon yhdistänyt korkkarit, voi mekkoja käyttää myös arjessa. Jos itse pystyisin, käyttäisin kenkinä korkkareita kesät talvet 🙂 Mutta tämähän ei ole mahdollista, koska jalkani huutavat tennareiden perään alta aikayksikön. Se mikä on kivaa, niin sandaaleita löytyy tänä kesänä taas paljon. Sandaalit ovat ihania jalkaan ja niillä jaksaa kävellä. Sandaalit sopivat myös mekkoihin ja tuovat niihin arkista lookkia. Meille on myös tulossa uusi kenkämerkki, joista löytyy niin ihania wedgejä kesäksi, mutta näistä lisää Vapun jälkeen.

Moni on kysellyt jo pellavamekkojen perään ja ne saapuvat meille toukokuun alkupuolella. Ne ansaitsevat oman LIVEn ihanien wedgejen kera!

 

Kummastako sinä pidät enemmän, vaaleansinisestä vai army greenistä?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Slaavilainen kuosi,army green kuosi minun suosikki.

    • Hei Annamaija! Army green on ihanan rauhallinen ja vaaleansininen on energisempi 🙂 Mukavaa päivää, Kata