Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Clarina kietaisumekko ja Astra raitamekko

Mekkoviikon viimeinen postaus on tässä. Mekkoviikko loppuu pirteisiin mekkoihin, joita yhdistää lämmin poltettu oranssi.

Kiitos kaikille, kun olette innolla osallistuneet mekkoviikkomme!

 

Clarina kietaisumekko

Clarina kietaisumekossa on kaunis kuosi ja naisellinen kietaisumalli. Mekossa on löysähköt ja alaspäin levenevät hihat. Mekko aukeaa kokonaan eli mekko on klassinen kietausmekko. Mekon helma on kapea ja helmaa kiertää salsakantti. Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekosta tulee ottaa sellainen koko, että mekon rinnanympärys on noin 6-8 cm isompi kuin oma rinnanympärys, jotta mekko menee edestä kiinni eikä tarvitse toppia alle. Mekko ei jousta.

Siihen, että kietaisumekko menee tarpeeksi kiinni edestä, vaikuttaa rinnan ympärysmitta, selän leveys sekä vyötärön leveys.

 

Minusta Mekkoviikolla on ollut kerta kaikkiaan ihania mekkoja. Taas ollaan saatu huomata miten kauniilta ne näyttävät päällä kun asusteet ovat vielä oikeanlaiset. Tästä päästään taas siihen, että sovitelkaa rohkeasti erilaisia asuja! Mekot roikkuvat välillä ”tylsän näköisinä” henkareilla, kun siellä ei ole ihmistä sisällä eli sovitelkaa ennakkoluulottomasti. Myös se on ollut kiva huomata, että olette löytäneet uusia värejä. Varsinkin vihreä väri on ollut monelle villi kortti!

 

Luonnonvalkoinen bolero on Astra raitamekon päälle loistava niin mallinsa kuin värinsäkin puolesta.

Myös valkoinen Nyan pellavajakku sopii mekon päälle kauniisti.

 

Astra raitamekko

Astra raitamekossa on vartalolle edullisesti leikattu kangas eli raidat ovat viistosti alaspäin. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä ja mekko on hihaton. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja mekon vyötäröllä on vyö. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Mekko on 100 % puuvillaa ja kankaan pinta on hieman ”röpelöinen” eli sitä kudontaa kutsutaan ammattikielellä seersuckeriksi. Varsinkin kesävaatteissa tämä on suosittua, koska se ei liimaudu ihoon kiinni kuumalla, kuten sileäpintainen puuvilla voi tehdä.

 

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Se toimii helteilläkin 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata