Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko; Zilky midimekko ja ponchokkeet

Zilky midimekko

Mekkoviikon neljäs päivä aukeaa niin upealla mekolla, että oksat pois! Varmasti muistat meidän Zilky midihameen, jota olen hehkutellut sen toki ihanan mallin takia, mutta ennen kaikkea sen materiaalin takia. Nyt on Zilky materiaalista valmistettu kevään juhlia silmälläpitäen Zilky midimekko. Mekko on upea, linjakas ja yksinkertaisen tyylikäs.

 

Vala jakku sopii Zilky midimekon päälle täydellisesti, koska pehmoinen ”chanel” henkinen kangas ja hieman kiiltävä kangas täydentävät toisiaan.

 

Zilky midimekko joustaa ja on ihana päällä. Se, että mekon vyötärön poikkileikkaus on hieman vyötärön kapeimman kohdan alapuolella ja helma ei levene vahvasti alaspäin, tekee mekosta virtaviivaisen ja tyylikkään sekä nuorekkaan. Tämä vaalea mekko sopisi vaikkapa aikuisen naisen häämekoksi, eikö vain?

 

Upeaa Zilky midimekkoa löytyy värit:

 • cement
 • pinkki
 • tummansininen

 

Ponchoke

Ponchoke on loistava hihattomien mekkojen ja toppien päälle. Ponchoke on super kevyt ja ilmava. Ponchoke peittää käsivarret ja ylettyy vyötärölle. Ponchoke on yhtä kokoa.

Ponchokeesta löytyy:

 • valkoinen
 • pinkki
 • tummansininen

ps. pinkki ponchoke ei sovi värinsä puolesta pinkin Zilky mekon päälle. Sävyt poikkeavat toisistaan sen verran, että itse en pukisi niitä yhteen.

 

Zilky midimekko pinkki

Zilky midimekko

Zilky midimekko on juhlava mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja leveät olkaimet. Mekko on vartalonmyötäinen rinnan kohdalta ja vyötäröllä on poikkileikkaus. Poikkileikkus ei ole vyötärön kapeimmalla kohtaa, vaan se on laskettu noin 2-3 cm vyötärön alapuolelle. Helma levenee kevyesti alaspäin ja mekon sivuissa on taskut. Helma ylettyy lähes nilkkoihin. Mekon selässä on pitkä vetoketju. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko vastaa normaalia kokoa.

 • Zilky midimekko € 179,95 mekot löytyvät täältä

 

Airam huivissa on kauniit värit. Huivi on puuvilla/modalia, joten se on pehmoinen ja pysyy hyvin harteilla. Väriensä puolesta Airam kukkahuivi sopii kaikkien Zilky midimekkojen harteille.

 

Zilky midimekko tummansininen

Yhdistin tummansiniseen Zilky midimekkoon tummansiniset Siiri slingback avokkaat. Minusta kokonaisuus, missä mekko  ja kengät ovat samaa väriä, on upea.

 

Tummansininen Ponchoke on värinsä puolesta täydellinen siniseen Zilky midimekkoon. Ne muodostavat yhdessä kauniin kokonaisuuden.

 

Näistä seteistä minun olisi vaikea päättää minkä haluaisin. Osaatko sinä päättää suosikkisi?

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kallistun tummansiniseen. Vaatii ehdottomasti käsivarsien peitoksi jotakin. Kuusikymppisellä kun ei käsivarret ole enää kiinteät.

  • Hei Minna! Tummansininen toimii aina 🙂 Ponchoke, huivi tai jakku/bolero toimivat hyvin mekon kanssa. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 2. Nyt on kyllä upeat juhlamekot!
  Todellakin vaalea mekko sopisi aikuisen naisen häämekoksi. Pinkki mekko on pirteän raikas ja sininen klassisen kaunis.

  Ponchoke on mainio asuste. Kun sen pukee mekon päälle, niin mekko muutttuu kuin uudeksi mekoksi.

  Näistä kolmesta mekosta on ainakin minun valita suosikkiani ja tuskin olen ainoa. Aivan uskomattoman kauniita kaikki kolme mekkoa ovat. Näillä kelpaa juhlia useammatkin juhlat, oikeat ikuisuustuotteet.

  • Hei Jaana! No eikös olekin, todella kauniit. Ponchoke on mainio ja voi olla aina kaapissa. Silloin kun etsii tällaista, ei varmasti löydä. Mukavaa kevätviikkoa, Kata