Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kätsy jakku on kuin neuletakki

Jakut ovat tämän kevään ja kesän hitti tai itseasiassa housupuvut. Väristä ei väliä, tarjolla on hillittyjä ja klassisia värejä sekä värikkäitä settejä. Itseltäni löytyy sekä musta että beige jakku ja housut samaa sarjaa ja vielä aion hankkia jonkun värillisen setin, mutta en ole vielä päättänyt väriä. Käytän pukuja yhdessä sekä erikseen. Tykkään yhdistää setit tennareiden kanssa, varsinkin töissä koska menoni on sen verran haipakkaa ja joudun kyykkimään, nostelemaan, kurottelemaan ja kiipeämään tikkailla.

 

Minä en ole koskaan ollut ”jakkutyyppiä”. Olen miettinyt mistä se on johtunut ja olen keksinyt vastauksen kiperään kysymykseen. Se on ollut se, että jakut eivät ole olleet tarpeeksi mukavia päällä, vaan ne ovat yleensä kiristäneet käsivarsista ja käsien nostaminen enemmän kuin 45 astetta on ollut silkka mahdottomuus. Mutta onneksi tähänkin asiaan on saatu muutos! Kaikki meidän jakut ovat kevyitä ja ne eivät ole sellaisia ”pönötys jakkuja” vaan reiluja ja reippaita jakkuja, jotka eivät kiristä allien eikä hartioiden kohdalta. Keveys on myös avainsana hyvälle jakulle.

 

Siira trikoojakku

Siira trikoojakku on vuoreton ja helppo jakku. Jakussa on pieni pystykaulus niskassa ja edessä on kaksi nappia ja pienet taskut. Jakku on slimmattu vyötärön kohdalta ja loppuu noin lonkkaluiden alapuolelle. Minulla on jakusta päällä koko 36. Vaikka jakku joustaa, on jakku pienehköä kokoa eli siitä kannattaa ottaa yksi koko isompi kuin normaalisti käyttää, varsinkin jos jakun haluaa saada mukavasti kiinni.

 

Siira trikoojakku toimii neuletakin asemasta housujen, hameiden ja mekkojen päällä. Se on helppo heittää kesällä korikassiin ja pukea tarvittaessa päälle. Rosa on ihana kevääksi ja kesäksi, tummansininen toimii ympäri vuoden.

 

Katso alla oleva esittelyvideo asustani

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Yes, taas siistejä ja virtaviivaisia, mutta rentoja jakkuja eikä todellakaan pönötysjakkuja. Tummansininen takuu klassikko ja rosa hempeän vieno. Molemmille väreille löytyy taatusti omat kannattajat sekä käyttäjät.

  Dream boot farkkujen sävy kuin kesäinen poutataivas ja malli on todella style. Jalkoihin tulee näillä farkuilla pituutta ja sopivat erilaisten kenkien kanssa. Vyön kun sujauttaa, niin tulee jo virallisempi look.

  Innolla odotan minkä värisen värilliseen jakku ja housu settiin Kata päätyy. Kiva olisi nähdä Katan päällä siitä vaikka video ja videon kruunaisi, jos siihen yhdistäisi pieneen menoon meikki- sekä kampaus hetken.

  Eilen juuri ystävieni kanssa pohdimme kevään ja kesän tulevia asuhankintojamme. Kaikilla oli listalla jakku, mutta ei pänötysjakku. Annoin 5 pisteen vihjeen mistä niitä löytyy: Dopp.

  Pähkäilimme myös housujen hankintaa ja sanoin, että minä en tuskaile ja hikoile, kun suuntaan oikeean mestaan: Dopp. Jatkoimme listausta ja siellä meillä kaikilla oli aurinkolaseja, kenkiä, mekkoja, puseroita yms. tarpeellista ja piristystä arkeen.

  Aina kun kerroimme toisillemme minne suuntaamme täsmäostoksille, niin vastaukseni oli Dopp. Uusien rintaliivien kohdalla ystäväni sanoi että minun ei tarvitse sanoa minne suuntaan kun vastaukseni on aina Dopp. Huokaisin syvään ja sanoin, että ei ole, koska rintaliivejä ei siellä myydä eikä ole Doppin omaa mallistoa., harmi.Cooling pantseja löytyy ja nurkkaus minne voi istuttaa miehensä shoppailun ajaksi, jos niin haluaa. Lisäksi ihan huippupalvelua.

  Taisi eräällä ystävällöni vaihtua ostospaikat, kun hihkui, että nyt tuli tässä ostospaikka veikkauksessa täysosuma, kun löytyy miehelle ostosparkki. Ei tarvitse kierrellä väsähtäneen miehen kanssa ympäri kauppoja, kun laittaa Doppin ”miesparkkiin” sohvalle istumaan ja sovittelee rauhassa kevään ja kesän täsmäostokset saaden huippu palvelua.

  • Hei Jaana! Katsotaan, katsotaan mitä videoita tässä saadaan aikaiseksi 🙂 Jep, alusvaatteet puuttuvat valikoimista, mutta sitten joustuisi jo kolkuttelemaan naapurin seiniä että josko liukenisi lisätilaa 🙂 Juu, parkit löytyy vichyllä ja uusilla DOPP suklailla. Saimme tällä kertaa luomusuklaata ja tummaa suklaata tottakai, terveellistä! Väsähtänyt mies on shoppailussa paha, silloin ei nainenkaan jaksa keskittyä shoppailuun…kokemusta on. Ulkomailla mieheni etsii (tai siis minä etsin hänelle) penkin, jossa hän voi istua ja tutkailla kännyä, kunnes olen valmis. Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Trikoo jakku vaatii hoikan vartalon.

  • Hei Annamaija! Jakku sopii kaikille, eikä sitä tarvitse kiinni pitää, jos ei halua 🙂 Tämä vain heitetään päälle eli on sinäänsä helppo. Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Nyt on makeita jakkuja!!🙂 Sopivan pehmeitä ja ihanat värit. Kaulus myös on tosi style!

  • Hei Tiina-Leena! Kiva kun tykkäät 🙂 Jakku on kyllä helppokäyttöinen ja sopii moneen. Mukavaa päivää, Kata