Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Dream Summer nilkkafarkkuja erilaisten yläosien kanssa

Mila raitapaita vaaleansini/valkoisena

Dream Summer nilkkafarkut ovat osoittautuneet oikein kivoiksi farkuiksi. Itseäni miellyttää niiden ohkaisempi materiaali ja se, miten helppo niillä on olla. Tykkään myös, kun vyötärö on hieman korkeampi, että se ylettyy kunnolla navan yläpuolelle. Tammikuussa saatiin jo ohkaisempia Summer farkkuja tummemman sinisinä ja nyt niitä saapui sekä vaaleampana että aina toimivana valkoisena farkkuna.

Postauksen lopusta löytyy esittelyvideo farkuista!

 

 

Mila raitapaita beige/valkoisena ja Dream Summer nilkkafarkut

Beige/valkoinen Mila raitapaita

 

Valkoiset Dream Summer farkut ja tummansinin/valkoinen Mila raitapaita

Dream Summer nilkkafarkut

Summer farkut ovat hieman ohkaisempaa materiaalia. Ne joustavat ja ovat ihanan tuntuiset päällä. Farkkujen vyötärö ylettyy navan päälle eli ovat hieman korkeammat kuin klassiset Dream farkut. Lahkeet ovat kapeat ja loppuvat noin nilkan kohdalle, lahkeissa on pieni halkio. Takataskut tulevat pepun päälle. Farkut istuvat loistavasti. Minulla on farkuista päällä koko 34. Valmistaja suosittelee ottamaan näistä yhden koon pienemmän kuin normaalisti. (Dream summer farkuista voi ottaa saman koon kuin Dream farkuista).

  • Dream Summer 109,95 kaikki Summer farkut löytyvät täältä

 

Mila raitapaita tummansini/valkoisena

Mila raitapaidat

Mila raitainen trikoopaita on kiva ja helppo arkipaita erilaisten housujen ja reippaiden hameiden kanssa. Paidassa on soikeanmallinen kaula-aukko ja hihat ovat 3/4 osa mittaiset. Paita on hieman slimmattu vyötärön kohdalta ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 36. Paidasta voi ottaa oman koon tai jos on kahden koon välistä, kannattaa ottaa isompi koko.

  • Mila raitapaita € 46,00 kaikki värit löytyvät täältä

 

Antoinett fyrrykaulus paita pinkkinä

Oletko lähdössä hiihtolomalla reissuun? Tuli mieleeni, että Dream Summer farkut sekä juuri tällainen raitapaita ja valkoiset tennarit on kiva matka-asu jos lentokone suuntaa etelään.

 

Pinkki Antoinett fyrrykaulus paita

Antoinett frillakaulus paidat

Antoinett paita on samaa sarjaa Antoinett mekkojen kanssa. Paidan kauluksen reunassa on pieni fyrrykantti. Hihat ovat pitkät ja hihansuissa on myös frilla reunus ja napit. Hihansuut voi kääntää, jos hihat ovat liian pitkät. Malliltaan paita on suora ja edessä on napit. Helma on suoran mallinen. Paitista voi pitää myös auki ja pukea sen alle topin. Minulla on valkoisesta paidasta päällä koko S ja rosasta koko XS.

 

Dream Summer vaalea pesu ja valkoinen Antoinett paita

Dream Chic farkkuja eli niitä nilkkafarkkuja, missä on vetoketju nilkassa, saapui myös uusi väri. Väri on vaalean sininen ja ihan kuten Summeritkin, istuvat myös Chic farkut loistavasti. Chic farkuissa on aavistuksen paksumpi materiaali kuin Summer farkuissa.

Dream Chic nilkkafarkut € 109,95 löytyvät täältä. Värejä on neljä.

 

Valkoinen Antoinett fyrrykaulus paita

Antoinett frillakaulus paidassa on kauniit hihansuut

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Liian tiukat farkut minun makuuni.

    • Hei Anna Maija! Istuvat loistavasti ja ovat ihanat jalkaan 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata