Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sinivoittoiset mekot

Birgitta kuviomekko

Eilen oli säpsaköitä mekkoja niin täällä blogin puolellla kuin Instagramissakin. Katsoithan meidän Reel videon? Jos et katsonut, niin se löytyy eilisestä blogipostauksesta  sekä etusivun ”seuraathan meitä” osiosta. Tänään sunnuntaina jatketaan käyttömekoilla, joiden yhteinen tekijä on väri ja se on sininen. Ps. huomaatko kauniit Helsinki korvakorut vaaleansinisinä?

Tarkka esittelyvideo kuosimekoista löytyy postauksen lopusta

 

Birgitta kuviomekon väritys on luonnonvaalea, beige, vaaleansininen ja tummansininen.

Birgitta kuviomekko

Birgitta mekko on söpö ja helppo mekko moneen menoon. Mekossa on V-kaula-aukko. Hihat ovat löysähköt ja 3/4 osa mittaiset. Hihansuissa on kumilanka ja pieni fyrrykantti. Vyötärön yläpuolella on poikkileikkaus, jossa on pienen pientä rypytystä. Mekon sivuissa on taskut ja mekko loppuu noin polveen/polven yläpuolelle riippuen käyttäjän koosta ja pituudesta. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekon väritys on luonnonvaalea, beige, vaaleansininen ja tummansininen.

 

Lucinda tummansininen paitamekko

Lucinda paitamekon hihat voi kääräistä ylös ja kiinnittää loopeilla

Lucinda paitamekko; tummansininen

Lucinda paitamekossa on notkea, ohuehko ja super joustava materiaali. Mekossa on avattavat napit ylhäältä alas saakka. Mekossa on paitapusero kaulus ja pitkät hihat, hihansuissa on napit. Hihat voi kääräistä ja laittaa kiinni loopeilla. Poikkileikkaus on vyötärön kapeimmalla kohtaa tai hieman sen yläpuolella. Mekon sivuissa on taskut ja helmassa on tilaa, koska poikkisaumassa on pienen pientä rypytystä. Mekko loppuu juuri polven alapuolelle. Minulla on päällä mekosta koko 36.

 

Tässä kääräisin hihat ylös ja kiinnitin ne loopeilla

 

Larisa kuviomekko

Larisa paitamekko

Larisa mekko on klassinen paitamekko, jossa on levenevä helma. Mekossa on kauluspaitamainen yläosa, joka istuu kauniisti. Hihat ovat vajaamittaiset. Mekon vyötäröllä on poikkileikkaus, jossa on nauhavyö. Mekon helma levenee alaspäin ja loppuu reilusti polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Edessä on täysin avattavat napit, jotka ovat tyylikkäästi ommeltu nappilistan sisälle. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Larisa paitamekon väritys on valkoinen, beige, vaaleansininen ja tummansininen.

Larisa mekon väritys on valkoinen, beige, vaaleansininen ja tummansininen.

Katso alla oleva video kuosimekoista!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Ihania mekkoja blogissa sekä eilen että tänään!

    • Hei Mia! Ihanaa, kun tykkäät! Minustakin meillä on aivan ihania mekkoja 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Annamaija! Totta, ovat monikäyttöisiä eri kengillä 🙂 Mukavaa iltaa, Kata