Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Antoinett mekot K-23

Monelle teistä Antoinett mekkoperhe on tuttu. Antoinett mekkoperheeseen on kuulunut reilun vuoden ajan eri mallisia ja eri värisiä mekkoja. Antoinett mekkoja yhdistää niiden materiaali. Pallomekko on herättänyt ihastusta ja nimenhän se saa sen pallomaisesta helmasta, joka on hauska. Teimme postauksen tuotteista myös hauskan Reel videon, joka löytyy postauksen lopusta.

ps. mekot eivät ole kiellettyjä alle 23-vuotiailta 🙂

 

Antoinett pallomekko lyhythihainen

Antoinett mekossa on lyhkäiset hihat, hihansuissa on kuminauha ja siinä on juuri sopivan syvä V-kaula-aukko. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkileikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa ja koon ratkaisee rinnan- ja vyötärönympärys. Suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko XS. Minä olen 163 cm pitkä ja Gabi on 170 cm pitkä.

Lyhythihaisesta pallomekosta löytyy punaisen ja vihreän lisäksi tummansininen. Kaikki mekot löytyvät täältä.

 

Antoinett vekkimekko

Antoinett vekkimekossa huomion saa vyötärön leikkaus. Mekossa on olkapäiden alapuolelle lasketut hihat. Kaula-aukko on V-mallinen ja edessä on sisäänottoja, jotka korostavat kauniisti vyötärön kohtaa. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja mekon sivuissa on taskut. Mekon selkäpuolella on leveähkö kuminauhakuja, joka joustaa ja tekee mekon selästä upeasti istuvan. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa eli siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti.

 

Antoni mekko

Antoni mekko on helppo käyttömekko. Mekossa on V-kaula-aukko ja hihat ovat vaajaamittaiset. Hihansuita koristaa kauniit fyrrykantit. Mekossa on kaksi poikkileikkausta, joista ensimmäinen tulee heti rinnan alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Mekko levenee alaspäin ja lantiolla on reilusti tilaa. Gabilla on mekosta päällä koko XS. Mekon koon määrittelee rinnanympärys. Mekko on reilua kokoa, siitä ei tule ottaa liian isoa kokoa.

 

Antoinett pitkähihainen pallomekko

Antoinett mekossa on hieman venemallinen kaula-aukko. Olkapäillä on muutama vekki ja hihat ovat pitkät. Hihansuissa on kauniit puna/kultaiset napit. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on vartalonmyötäinen ja siro ylhäältä ja vyötärön jälkeen mekko pyöristyy helmaa kohden eli helma on pallomainen. Mekko on aavistuksen reilumpaa kokoa (yksi koko) kuin normaalisti. Siitä ei saa ottaa liian isoa kokoa, muuten se roikkuu eikä pallomaisuus näytä sievältä. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reiluhkoa kokoa. Mekko loppuu polven alapuolelle.

Katso REEL video TÄSTÄ!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

6 kommenttia

    • Hei Lilli! No eikö! Punainen väri mekossa on niin kaunis 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  1. Todella kauniita ja klassisia mekkoja. Vaikea olisi valita minkä ottaisi.
    Tykkään!

    • Hei Minna! Ihanaa, kun tykkäät 🙂 Kyllä, samaa mieltä. Valinnanvaikeutta pukkaa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  2. Vekkimekko tyylikkäin,pallomekot,jos haluaa säväyttää.

    • Hei Anna Maija! Jep, hauskoja mekkoja moneen menoon 🙂 Terkuin Kata